Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Obézni, čo obézni?, doslova nechutne vyžratí ľudia robia zo seba blbečkov pred televíznymi kamerami a snažia sa, za pomoci protivnej doktorky Kateřiny Cajthamlovej, zhodiť nejaké to kilo. Chcú začať športovať, zdravo sa stravovať a znova pocítiť radosť zo života. Koľko im vydrží toto odhodlanie, kvôli ktorému sa zosmiešnili pred celým národom? Alebo to robili iba pre peniaze? Kam to speje? Na čo sme ochotní sa ešte pozerať? Verím, že už čoskoro zhliadneme, na niektorej z komerčných televízií, novú reality show o ťažkom alkoholikovi, čo chce prestať slopať, možno o narkomanovi, ktorý by rád skoncoval po rokoch s heroinom. Alebo hodia osprostelému televíznemu divákovi ešte niečo zvrátenejšie? Určite čosi také vymyslia. Ale pamätajte priatelia, že „Ste to na čo sa dívate“ a nie to, čo jete. * ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Rezenze pomoci frigidni kopie .Ooooooo Pani doktorka se snazi zakryvat to, ze se nejak podezrele zakulacuje. Rika se, ze jste pry to, co jite? Co by na to rekl ten marketing, kdyby vedeli ze zere tehule. Pauza pro smich. Toz jedna zlomyslna hvezda Pauza pro smich Skoro vtipne, mozna ze to ale neni komedie, ale ja byl ozraly. Pauza pro smich. Leci skoro jako e55ka Pauza pro smich . Jsem vtipny. Pauza pro smich. At ji vyhodi, jak je spatna! Pauza pro smich Hehe. To jsem si delal srandu. Pauza pro smich (Ani nevim kdy jsem to videl, ani co jsem pri tom jedl. Mozna pomyje, to se jeden pomeje. Pauza pro smich Ci mel-li jsem pravou ruku v kalhotech. Ooooooo Ale. Dival jsem se neustale na hodinky. Rolexky. Ty, co nosim prave na prave ruce. Pauza pro smich Bylo to prima. Ooooooo Divat se na Primu. Pauza pro smich Urcite Te zajima, ze jsem tu nebyl prvni, ale jako dalsi nenazrane nekomunisticke prasatko. To byli totiz svine Pauza pro smich. A to ja nejsem.Pauza pro smich - %date% ()

Reklama

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle pořadu jsem vděčnej za to, že vidim spoustu příkladů, kam to nechci dopracovat! Zatim jsem spíš jak lunt, ale dostávám se do kritickejch let, kdy se k celoživotně praktikovanýmu špatnýmu stravování přidává úbytek pohybu... No a sledování tv z gauče a filmů ze sedačky zdraví moc nepomáhaj, takže bych vlastně měl dávat všemu samý odpady :-))) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Zdravé výživě se vyhýbám jako čert kříži. Díkybohu si můžu dovolit sníst kolik chci nezdravýho jídla bez nějakých následků na mojí postavě, takže na nějakou zdravou výživu kašlu a jím to, co mi chutná. Radši budu jíst co mám rád s tím, že umřu o pár let dřív, než abych se celej život cpal salátama s vědomím, že budu zdravější. Ten pořad je ale naštěstí natočen tak zábavně a paní doktorka Cajthamlová tak sympatická, že mě i celkem baví koukat na to, jak ze sebe lidi dělaj před celým národem blbce. Ale proti gustu žádný dišputát. /viděno v TV: 55% a 3*/ ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nechápu kritiku tohodle pořadu. Vždyť má pravdu. Lidi se nehýbou. Žerou levné nekvalitní potraviny a myslí si, že to vyváží tím, že jich sní málo. To co pak průměrný Čech ušetří na jídle a zánovních teplákách utratí za nové auto. Aby mohl v těch teplákách pak machrovat před ostatníma. Nehledě na to, že nabídku určuje poptávka. Proč by tedy řetězce měli prodávat kvalitní potraviny, když se spotřebitel dívá jenom na cenu.. Buzerace lidí? Vždyť tam chodí dobrovolně. Víc takových pořadů! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama