Reklama

Reklama

You Instead

  • Velká Británie T in the Park (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Luke Tredaway a Natalia Tena hrají dva soupeřící muzikanty, kteří jsou k sobě připoutání želízky na skotském hudebním festivale "T in the Park". Film sleduje, jak se od sebe snaží oddělit a jít každý vlastní cestou, předtím než budou vystupovat se svými kapelami. Ale jak to tak bývá, brzy začnou pociťovat jeden k druhému něco víc. (retrovold)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (35)

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Velice milá žánrovka s autentickou atmosférou ze světa, který mě fascinuje, byť do něj ani v reálu nedokážu zapadnout. Potěšilo tím spíš, že Mackenzieho si vážím jako režiséra filmů s nadčasovým přesahem (Hell or High Water, The Perfect Sense). *** (Na B12, na spravení chuti po 2. dílu Villeneuveovy Duny, s Lí a O., R. a El., 6. 4. 2024.) *~ ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Svěží, fesťákovou atmosférou nabitá záležitost. V tom mumraji jí a jemu kdosi secvakl ruce želízky. Oba mají být za pár hodin na pódiu - na dost odlišných stejdžích (on elekro-popík, ona indie rock), oba jsou ofiko zadaní a lezou si už po 2 minutách si na nervy... Jaký lepší začátek pro romanci si přát! ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi prostě sedlo. Mezi všemi těmi sáhodlouhými, drahými veledíly, mi tenhle nezávislý, komplexní film doslova učaroval. A stačila k tomu jen nefalšovaná festivalová atmoška, hudba a dva sympatičtí herci, kteří skutečně umí hrát. Protože když to umí, tak i ve dvou mohou odehrát velké emotivní divadlo. Sežrala jsem jim to i s navijákem. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

You Instead byl bezvadnej film, který budu mít navždy spojený s pouty, se spoustou stanů, deštníků, bahna, s metrákem odpadků, s hromadou skvělý muziky, které mohlo být klidně víc. A v neposlední řadě jsem nasákla do sebe to jejich nadšení pro věc a alespoň na chvíli jsem byla v mém milovaném Skotsku a prožívala s nimi i tu romantickou linii, která mě sice zpočátku moc nechytla, ale postupně jsem jí přišla na chuť a konec byl přesně takový, jak jsem si tentokrát přála i když jindy bych ten závěr možná rozcupovala na kousky. Byla to prima hudební jízda se vším, co k takovým koncertům patří. Sladit romantiku s festivalovým rachotem je docela umění a Davidovi se to povedlo na výbornou. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Blátivá fesťáková romance, při jejímž rozjezdu jsem ocenila dovednost poznávat hodiny, což mi umožnilo odpočítávat minuty potěšující stopáže, která mě dělí od chvíle, kdy sejde z očí ten hrozný člověk v kanárkovém outfitu, čas mi však díky hudebnímu pohlcení a fajn atmosféře ubíhal příjemněji a příjemněji, až paradoxně došlo k zajímavému jevu - objekt mého odporu se postaral o nejzábavnější moment i škodolibé zadostiučinění - i když se budu opakovat, musím zmínit větu, co zazněla v Coffee Townu, a která beze zbytku vystihla můj dojem z Tycova koncertního výstupu: Je jedno, jak dobrá je hudba vaší kapely, když hrajete na klávesy, pořád vypadáte jako totální p**a :-D, takže Tyco, jsme si kvit. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (6)

  • Vzhľadom na to, že film sa točil na mieste festivalu T in the Park, štáb neustále reagoval na svoje okolie a snažil sa o jeho začlenenie do natáčania. (nirvana91)
  • Predstaviteľka Morelly Natalia Tena má vlastnú kapelu Molotov Jukebox. (nirvana91)
  • Každý deň, po tom, čo bolo natáčanie ukončené, sa film upravoval vzhľadom na to, že scény by nemohli byť znova natočené po skončení festivalu. (nirvana91)

Reklama

Reklama