Reklama

Reklama

Tarja Turunen: Act I

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Německo, 2012

Hrají:

Tarja Turunen

Recenze (6)

Prekarkar 

všechny recenze uživatele

Dnes to jde na "Fandovi" a trefilo se mi to přesně do nálady!!! Jihoamerický kontinent je opravdu zaslíben tomuto hudebnímu žánru. Vynikající kamera, vynikající zvuk, vynikající hudba - plnej počet!!! ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Ke gotic metalu nebo symfonickému metalu jsem před hodně lety taky trochu přičuchl, ale zas tak moc mě to neoslovilo. Kvality této zpěvačky jsou naprosto bez diskuze, ale na plný počet tomu něco scházelo, teda alespoň pro mě. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nightwish jsem až na výjimky zrovna nemusel, ale toto je o dost jiné kafe! Krásná Tarja se obklopila skvělými hudebníky - Mike Terrana je jasným příkladem. K tomu nádherná světla a hlavně v tvrdších skladbách úžasný zvuk...lahůdka. ()

svadlenaX 

všechny recenze uživatele

Záznam koncertu bývalé zpěvačky skupiny Nightwish. Tarja Turunen zde dokázala, že Nightwish už opravdu nepotřebuje a jde si tvrdě za svým. Ze songů je jasné, že si již našla svůj styl, který je jiný než Nightwish, nicméně stejně dobrý. Ta ženská má můj respekt ;) ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že byla Tarja odejita z Nightwish. Zatímco její původní kapele se nedaří navázat na dřívšjší slavné a úspěšné roky, tak Tarja boduje na plné čáře. Tenhle koncert je toho důkazem. Kam se hrabou Nightwish. Vivat Tarja! A také je tento koncert důkazem toho, proč velká část (možná většina) světových interpretů (jen namátkou třeba Metallica, Iron Maiden) natáčí své koncerty na DVD v jihoamerických státech. Publikum je zde vděčné, energické, živočišné a koncerty mívají úžasnou atmosféru. Act I nemá sebemenší chybu. Skvělá symbióza metalu a klasiky. Vynikající hudebníci v čele s bubenickým mistrem Mikem Terranou. Parádní šou a světelné efekty. Špičkový křišťálový zvuk. A samosebou úžasná Tarja, dokonalá sexy frontwomen s krásným hlasem. A také nádherné róby, které podtrhují její křehký půvab a šmrnc. Je jen pár koncertů, při kterých mi běhá mráz po zádech a pociťuji zvláštní chvění. Act I je jedním z ních a určitě patří do mých Top 5. Ještě spíš někam na medailové pozice. Tady není o čem diskutovat. Tarje patří absolutorium. A plným právem... A i samotní Nightwish by se mohli od této dámy učit... ()

Reklama

Reklama