Reklama

Reklama

Extrémní rodiny

(pořad)
  • Slovensko Extrémne rodiny
Reality-TV
Slovensko, 2012, 60 min

Účinkují:

Michal Hudák

Obsahy(1)

Buďte iní ako iní. Žijú medzi nami, sú však iní než všetci ostatní navôkol. A iní v tom pravom slova zmysle... Nemajú ani farmu, ani mama im nehľadá ženu, no ich život je naozaj extrémny. V 1. epizóde sa predstaví 27-ročný Tonko s mamou Ivetou a nevlastným otcom Antonom. Ich spôsob života, názory na svet a v neposlednom rade ich výzor sú extrémne už zďaleka. Nedajú sa nevšimnúť a nedokážete sa na nich prestať pozerať. Stretnúť ich na ulici je zaujímavé, ale spoznať ich každodenný život bude extrémne aj pre Vás. Predstaví sa Vám aj štvorčlenná rodina zložená zo štyroch mužov – homosexuálov. Svoje úlohy v domácnosti majú rozdelené dokonale. Jeden je unudený a tichý, druhý drží peniaze a je mamou, tretí varí a upratuje a ten štvrtí nerobí nič... Show extrémne rodiny prinášajú tvorcovia najúspešnejších show minulej sezóny – Farmár hľadá ženu a Mama, ožeň ma. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Hyenizmus v nádherne čistej forme, ktorý však naším slovenským televíziám nerobí absolútne žiaden problém, veď svedomie a kritické myslenie je prepych. Zobrať chlapca (či už vlastne muža) z chudobných podmienok a pomastiť si na ňom svoje televízne ego za doprovodu podpichovačného a výsmešného komentáru pána "komentátora" Hudáka? No problem. Predstavenstvo JOJky a tvorcovia programovej štruktúry zjavne nemajú chrbtovú kosť,ak dokážu profitovať ešte aj na tomto. Keď tak sledujem ten boj o sledovanosť medzi JOJkou a Narkózou, mám dojem, že sme ešte zďaleka nevideli dno. ()

lxbch odpad!

všechny recenze uživatele

Krutá rána osudu mě seznámila s první epizodou tohoto dna televizní zábavy (znáte to, někdy jsou chvíle, kdy se tomu nevyhnete). No, zábavy, je tohle zábava? Není. Tonko není žádný strouhátko. Sice má vadu řeči, ale myslí mu to. O to je pro mě větší záhadou, proč se vůbec se svými názory a životními postoji hlásil do reality show. Co ho k tomu vedlo, zoufalství? Nebo třeba natáčení vedli v jiném duchu, nalhali mu, že to bude vypadat tak a tak a ve finále z toho vznikla prostříhaná verze plná ironických a zesměšňujících komentářů na jeho adresu. Tonko, jednou to zvládneš, ale měl bys zapřemýšlet, že se odstěhuješ od rodičů, jinak budeš celý život jenom hledat. Co se týče té druhé extrémní rodiny, bez komentáře. Aby ten nejmladší nechodil do práce, doma nehnul ani prstem a místo toho jenom chatoval se svalnatýma homosexuálama a přitom si myslel, že je bůhvíco, to je na přesdržku (nejedná se o rasistický ani homofobní komentář - to, že se jedná o romské a homosexuální spolubydlící, je mi srdečně jedno). Možná by stálo za to tyhle dvě extrémne rodiny sestěhovat k sobě. Tonkova mamka by jim dělala mamku/hospodyni a oni by na oplátku Tonka seznámili s nějakou holkou. Beru zpět, asi mi už vážně přeskočilo. Závěrem: nikdy více. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvá séria mala 5 častí, druhá len jednu. Bavili ma len príbehy o Tónkovi, ostatné rodiny nestáli za nič. Jedna vec je, že by sa nemalo smiať na osude druhých, tieto rodiny však išli do televízie dobrovoľne a vedeli do čoho idú. A úprimne napíšem, že sa na to dá pozerať lepšie než na slovenské seriály. ()

ApsidalTill odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel som si že hlboká studňa televíznej žumpy na Slovensku, má svoje dno a tu hľa nepozorovane zapínam TV u rodičov a do mojej hlavy, je premietaná poviedka z pera samotného Satana. Defilé smutných existencií, na ktorých sú živené stanice s licenciou, to už je skutková podstata kde jednému by bolo treba zavolať pomoc a druhému jednu pekne prijebať lopatou po chrbte. ()

dobso odpad!

všechny recenze uživatele

Robiť si srandu z postihnutia druhého sa mi zdá vážne choré. Čím nájdeme divnejšiu rodinu tým lepšie. Gratulujem televízii Joj. Dokázala s týmto programom predbehnúť aj televíziu Markízu a dokázala tak ukázať nové dno televíznej zábavy. Veľmi ľutujem ľudí, čo sa na to pozerajú, pohoršujú a podobne. Robiť si srandu s takýchto vecí je choré a zvrátené. A ak sa na tom niekto pohoršuje, tak načo to potom pozerá. Ľudia otvorte si oči. Naozaj nemusíte pozerať to, čo vám televízie ponúkajú. Lebo Slovenské televízie išli za posledné roky tak dole, že a tomu ani veriť nechce. Ja dúfam, že STV ich konečne všetky tromfne v sledovanosti a oni budú nútené zmeniť marketing minimálnych nákladov a maximálneho zisku, lebo reklamy, ktoré tvoria gro ich príjmov sa stanú menej cenné. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama