Reklama

Reklama

Příprava na Vánoce

(studentský film)
Krátkometrážní
Česko, 2012, 5 min

Režie:

Tomáš Lyga

Scénář:

Jan Mazanec

Hrají:

Karel Ondrka

Obsahy(1)

Cvičení prvního ročníku na filmové škole v Písku.
Malá holčička čeká o Vánocích doma na rodiče, kteří se mají každou chvíli vrátit z nákupu a postavit spolu vánoční stromeček. Rodičům se ovšem po cestě porouchá auto a holčička se rozhodne postavit si stromek sama. (Filty)

Recenze (8)

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

jako cvičení pěkné, leč hodnotit to nebudu, z jednoho prostého důvodu, musel bych být víc zlý, než si tenhle počin zaslouží, rozhodně oceňuju, že se autoři nesnažili objevit Ameriku ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Velice povedený Krátkometrážní film. Těch 5 minut jsem si celkem užil a budu se těšit na nový počin. 75% ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Milé dielko s výbornou hlavnou "predstaviteľkou", vnímané pravdaže ako cvičenie, ktoré sa uvedomele a s poctivou skromnosťou vyhýba typickým neduhom podobných záležitostí z FAMO - príšernému hovoru neprofesionálnych hercov, snahe o bohvieaké "posolstvo" či filozofiu a silenej, nezdravo sebavedomej "kúlovosti". ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je vážne od človeka, čo natočil Úpis? Herecky otrasné a ten nápis trabant bol ako kvôli čomu potrebný? To dievčatko a tie jej pohyby a ten smiech, nechápem, aký to malo celé zmysel, takéto niečo umelecky primitívne? Navyše tá americká hudba o Vianociach, to bol vrchol, proste nezmyselné, zbytočné, vrcholne amatérske. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama