Reklama

Reklama

The Cactus Kid

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Romantický / Western / Muzikál
USA, 1930, 7 min

Režie:

Walt Disney

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Tento snímek o myšákovi Mickeym se odehrává na divokém západě. Mickey přijede na svém oři do jednoho salonu a začne se dvořit barmance. Předvádí se svými hudebními a tanečními čísly. Jeho výstup mu ovšem překazí cizí kovboj, který vkročí do stejného salonu. (zdeny99)

Recenze (7)

Flego 

všechny recenze uživatele

Klasika westernového žánru, kde nechýba prestrelka, prenasledovanie na koňoch ani láska. Lenže jedná sa o kratučký animák o myšiakovi Mickeym od Walta Disneyho, takže o príjemnú zábavu nie je núdza. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Mickey přijede do klasického salonu z divokého západu a dvoří se zde krásné barmance Minnie. Dvoření spočívá v hudebním a tanečním čísle, které je už několikrát recyklováno z předchozích Mickeyho dobrodružství. Nicméně do salonu přijíždí drsný kovboj, který neví nic o chování k dámám a Minnie unese. Přichází akční pasáž, kde nechybí honička, tvrdé pěsti a i na kolty přijde řada. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Ryzí Disney, ryzí western. Na rozdíl od jiných westernů se v něm více zpívá, méně mluví a k popohánění líných starých herek je využíváno výhradně kaktusů. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama