Reklama

Reklama

The Karnival Kid

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1929, 8 min

Obsahy(1)

Zábavný park plný radujúcich sa zvieratiek na rôznych kolotočoch, potrebuje aj príslušné občerstvenie. O to sa tu postará Mickey so svojím stánkom na Hot Dog a samozrejme že nie len tak z hocijakým ale rovno spievajúcim a tancujúcim. (T2)

Recenze (9)

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Mickeyho první slova, odklápěcí hlava, živé hot dogy a kočičí duo s dobrými uhýbacími schopnostmi... :) ()

anais 

všechny recenze uživatele

Mickey prodává hot dogy na pouti a je zamilovaný do Minie... Tento příběh je oživen hlavně oživlými párky, které si dělají co chtějí...hlavně ne do housky! Je to roztomilé, a to v tomto případě bohatě stačí. Z hlediska kresby je zajímavé si povšimnout úvodní scény, ve které jsou do pozadí přikresleny i všeljaké postavičky. Ty se samozřejmě nepohybují. Kolem nich ale pobíhá mnoho dalších zvířátek, které zadní plán oživují a dávají tak na svým statickým kamarádům dobré krytí. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

8. diel zo série Mickey Mouse - prvá polka je o tancujúcich a hovoriacich párkoch v zábavnom parku - čo je teda kravina, druhá o serenáde mačiek pre milivanú Minnie. 50% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Walt Disney si tentokrát šňupnul trošku víc koksu? Žijící hot dogy, kterejm Mickey plácá na holou? Jiná zábava pro děti. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Ty hot dogy zajistily moji čtvrtou hvězdičku. Ke konci film ztrácel grády, kočičí koncert bych si i nechala ujít, ale začátek si zaslouží těch 71%. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Daší z "veselých" dielov Mickeyho Mousea. Tentokrát je príbeh zasadený do prostredia zábavného parku. Tancujúce mačky, živé hot dogy... Myslím si, že gagov je tu dosť. No najvtipnejšie boli kakofonické mačky s Mickeyim na konci filmu. Groteska bola celkom fajn. ()

Reklama

Reklama