Reklama

Reklama

TYAN

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Česko, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Příběh chlapce jež se nechce smířit s blížící se, doktory avizovanou, smrtí matky. Jeho přání a modlitby jsou silné a vesmír mu posílá odpověď. Na Zem přilétá bytost, která cestou za malým chlapcem, vnímá život ve svém vývoji a kráse. Samotné setkání s chlapcem však nabere jiný rozměr. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho množení na poli, myslel bych, že se to natočilo jako zakázka Aštara Šerana mající za cíl zabránit tomu, aby nás hromadně neočipovali rozkošní ještěři. Nevím, jestli se autor pokusil stvořit sofistikovanou parodii, nebo to myslel vážně, bohužel se nepovedlo ani jedno, je to sice směšné, ale bohužel tím prazvláštním způsobem, kdy se cítím trapně místo autora já. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že Hrušovský si půjčuje kde může, hlavně Město Andělů a Proroctví je znát snad z každého záběru a myšlenky filmu.Ale je to neotřele natočené, profesionální a tak nějak divně zajímavé.Podle mě dost nedoceněná haluz a hodně dobrá práce.Velice zajímavé. 75%. ()

DrBuznička odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus! Film nevyžaduje ani příliš divácké fantazie, aby byl čten v intencích nacistické ideologie (TYAN - překrásný nadčlověk; šukačka v poli - plození nových silných jedinců - TYAN chápe jako dobré; romové - okrademe je o bundy - TYAN vidí, že dobré; starý člověk umírá - náš národ nesmí být zpomalován slabými jednici - proto eutanazie, TYAN mu to ulehčí; chlapeček - materiál pro vytrénování nové a silné rasy - TYAN si ho odvádí) ()

Reklama

Reklama