Korn: Who Then Now? (video film)

Krátkometrážní / Dokumentární / Hudební

USA, 1997, 42 min

McG

• Kulmon

Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/view_play_list?p=C31DC3D299D56C29&playnext=1&playnext_from=PL&v=1NaB9UrsReo(3.5.2009)

Dokument o súkromnom živote Korn, s plno nezverenejnými zábermi. Prídeme na to ako členovia prišli k svojím prezývkam (najvystižnejší je Head :), prácu v štúdiu aj na párty. Johnatan je asi jediný spevák, ktorého prežívanie pesničiek žeriem, bez jediného zaváhania (narozdiel od Marilyna), uvidíme ho dokonca, ako preplakal celú pesničku. Behom dokumentu uvidíte tiež ich ranné klipy ako Clown, A.D.I.D.A.S a iné... Snažil som sa pochopiť ako Korn dosiahli svojho obrovského úspechu. Žiadny vzorec správania, gestá, alebo perfekcionizmu som nenašiel. Treba sa v prvom rade baviť, chlastať riadne piva, robiť hudbu od srdca a úspech sa dostaví. Začiatky tejto už legendárnej kapely sú preto viac než zaujímavé.(29.9.2008)

Pro fans Korn je toto povinnost.Nejdená se převážně o koncerty,ale spíš o rozhovory a nahlédnutí do soukromí členů kapely.(20.5.2008)

Počátek legendy z Bakersfieldu.(12.6.2010)

Záznam o vzniku nového hudebního stylu NuMetalu. Viz Deuce, Blind Rulez!(18.7.2008)

Díky stránce Youtube jsem měla možnost vidět tenhle sestřih ze života a koncertování téhle skvělé kapely. Korn se pro mě stali nejoblíbenější bandou s Hard Rockovým - Metalovým stylem. Mě se normálně takovýhle styl hudby nelíbý,protože mi to připadá moc hlučné a místo zpívání je slyšet převážně řev,který by měl představovat text,ale Korn jsou pro mě naprosto neobyčejnou kapelou,kterou tvoří božský hlas Jonathana Davise a úžasné výkony s el. kytarou a bassou Fieldyho a Munkyho (bohužel Head z kapely odešel,což je opravdu velká ztráta a škoda) !!!!!!!(17.6.2008)