Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřiadvacetiletá Hannah žije v New Yorku a chce se stát úspěšnou spisovatelkou, kterou nepříjemně překvapí, když jí rodiče znenadání odříznou od zdroje příjmů. Následně ji vyhodí z neplacené počáteční praxe, a tak nešťastná Hannah hledá útěchu u Adama. S tímhle excentrickým hercem občas spí, tedy když se obtěžuje reagovat na její esemesky. Hannina spolubydlící a nejlepší kamarádka Marnie pořádá večeři pro jejich bohémskou přítelkyni Jessu. Zcestovalá britka se právě vrátila do New Yorku bůhví odkud a nastěhovala se ke své mladší sestřenici Shoshanně, posedlé seriálem Sex ve městě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Havenohome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Majstrovsky napísaný pilot. Inciting incident hneď v prvom obraze. Nastolená hlavná pracovná dramatická otázka: Podarí sa Hane stať spisovateľkou? A do toho exponovanie súkromnej línie: zamindrákovaná, lenivá, sebecká baba, s ktorou sa hanbí vyjsť von jej frajer - postava na zamilovanie aj bez oxitocínu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zkusíme zaujmout? Dejte hned do prvního dílu ukázku fakt hroznýho sexu, kdy je vám trapně za oba. Dávám Girls po letech druhou šanci. Líbí se mi, jak je to napsaný,  ale herecký obsazení mi nesedí. Nicméně věřím, že je to jen o zvyku. A rozhodně si to dejte v původním znění, s hlasem z dabingu mi Hanna přijde mnohem horší. :D ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama