Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná obludnost, které bych se podruhé obloukem vyhnul. Nesympatické obsazení no name herci, stupidní děj splácaný z těch nejohranějších žánrových klišé, nelogické chování postav a vyloženě dementní děj, který mě celou dobu jen rozčiloval. Úvodní rozjezd je nesnesitelně pomalý a dějově prostinký do krajnosti, velká část scén celého filmu se navíc odehrává v takové tmě, že člověk stejně vidí úplné hovno. Pro mě osobně jeden z nejnudnějších filmů za hodně dlouhou dobu - a asi i nejzbytečnějších, protože v něm není absolutně nic, co bych už neviděl stokrát jinde. O amatérské úrovni triků potom radši pomlčet. Jak se tohle může někomu líbit... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku komorný subžánrový zárez, ktorý až na prítomnosť známych hercov a zbytočne komerčný záver pôsobí ako vyložený nezávislák. Síce pomerne dobre zvládnutý, atmosférický a štýlový, ale po väčšinu času obsahovo strohý, repetitívny a zbytočne ukrývajúci priveľa vecí za off-screen oponu. Čo je chvíľu akceptovateľné, ale už aspoň po vychádzke „mimo poklop“ si to samé pýtalo niečo viac. Vo finále sa to samozrejme pokúsi všetko ospravedlniť, ale to mi už paradoxne zaujímavé neprišlo. Vizuálne je to v pohode; tmavé pojatie sa akurát hodí k celkovému tónu filmu, občas síce do oka udrie nejaké to CGI, ale nie je to nič, čo by pokazilo celkový dojem. Z väčšej miery teda spokojnosť, ale z menšej zároveň zase škoda, že sa z toho nepodarilo vykresať niečo lepšie než len bežný prídavok do kvanta veľmi podobných filmov. ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle. Další z obsáhlé série postapokalyptických filmů s nějakým novým nebezpečným druhem nákazy... Rodinka, pravděpodobně jediná přeživší, se schovává v atomovém krytu bývalé školy před zmutovanými zombíky, kteří je chtějí samozřejmě najít, zabít a sežrat. Roztomilá dcerka je spíše k vzteku a přetrvávající tma na plátně doplňovaná skučení, fňukáním, brečením a ječením mě brzy přestala bavit. Navíc jsem pořád nějak nechápal o co tam vlastně jde... 1*, víc ani náhodou, říkal jsem si. Tak proč nakonec 3*? Na zodpovězení této otázky mi postačí tři slova. Všechno je jinak. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Outbreak meets Take Shelter. Z toho prvního mu chybí peníze, z toho druhého důvtip a atmosféra. Scény výletů do fantazie, hrátky s emancipací a nezbytná brutální vražda panenky si v těch komorních momentech sami o sobě nevystačí, a když se Hidden po náletu na město dostane na rozcestí reálného thrilleru a lehce „hulkovské“ inovace žánru zombie epidemie, vydá se tím směrem, jakým se vydá. Přeji zbytku rodiny Bannerů hodně štěstí a hlavně pevné nervy.. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu a zvláštně působícího nadpřirozena v závěru. Bratři Dufferovi se nudu v tomto úkrytovém postapo snaží zaplácnout nějakým tím občasným flashbackem, aby si mohl divák k hrdinům vytvořit alespoň nějaké pouto. Bohužel, to se jim moc nezdařilo. Malá chytrá holčička zabíjí svým snaživým hraním tu depresivní atmosféru, protože se divák už jen soustředí na to, jak ho vlastně štve její výstup a přestává vnímat ostatní herce. Jediným zapamatovatelným faktorem pro mě asi bude závěr, kam zasadili Dufferovi něco trošku nového a netradičního. Průměrná zábava, ale nic bez čeho byste se neobešli. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama