Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

easaque 

všechny recenze uživatele

jak introvertní svalovec šel za svou vysněnou láskou přes hory, doly a možná i nějaká ta moře a ani ohromná saň mu nepřekazila jeho plány. Toť byla hezká pohádka - akorát pro mě. Provedení je přesvědčivé a polodokumetární styl vůbec nevadí. K tomu všemu severská mentalita a nadsázka. Nedopadlo to vůbec špatně - i když se tomuto milému filmu k pěti hvězdičkám nepodařilo vyšplhat - dokonce ani díky obrovitým svalům ;-). [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Festival Kamera OKO Ostrava 25.9.2012: Dánská vztahovka, která by mohla být natočená kdekoli, hlavně teda v Itálii. Nicméě se toho chopili Dánové a hezky vyobrazují vztak matky a syna. Kdy matka je typickou krkavčí matkou a nedovolí svému synovi (který je 4 větší než ona - kulturista) vůbec nic a zejména vlastní život. V téměř 40ti letech se ovšem Mazel rozhodne se vymanit a někteří to těžce nesou. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ano, najít kulturistu, který není úplné herecké dřevo, je terno. To pak nikdo nepřemýšlí, jak předvídatelně byl vykonstruován scénář, a že by se ten příběh klidně obešel bez výletu do Thajska. Ale nečím svůj vlastní kraťas autor natáhnout musel, když ho chtěl dostat do kin. Psychologické drama patologického vztahu matka-syn není nijak vyhrocené a Thajsko tu funguje pouze jako kulisa plná klišé. Výsledek není špatný, ale také nijak zvlášť povedený. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, že ta postava mi něco připomíná. No a když jsem se pak podíval na filmografii režiséra, bylo mi vše jasno. Mazel je takovým rozšířeným vyprávěním mini filmu Dennis, který mě už tenkrát zaujal. No a stejně tak mě zaujal i tenhle film. Kim Kold hraje tichého, introvertního hodného kluka, co má třikrát víc svalů, jak já v pupku tuků. Nehraje ho špatně a stejně tak není špatně napsaný samotný příběh, který se odvíjí tak nějak klasicky, ale vy stejně celou dobu doufáte v pozitivní zakončení. Skandinávci tyhle realistické životní dramata prostě umí a tak i tenhle film jsem si mohl díky nim maximálně užít. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Hora potetovaných svalov, ale v zovretí svojej detskej izby. Tak som chcel dať štyri hviezdy, ale ten odfláknutý záver, keď medvedík stráca všetky sympatie, a film vyznieva do prázdna, to ma veľmi sklamalo. Dobre rozohraná hra s cestou do raja za (skutočnou) láskou, zaujímavé momenty, trochu očakávané, ale živé, a potom sa to skazí. A nakoniec je z toho akoby návod na použitie života pre neskorých tridsiatnikov v Dánsku, kde už nezoženú žiadnu voľnú ženu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama