Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oliver se vrátí ke svým nejnáročnějším soubojům a pak vyrazí bojovat za záchranu všech. Paragoni se musí vydat k úsvitu času a postavit se Anti-Monitorovi. (Netflix)

Recenze (9)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Zvládli jste to." - "Ne, Ollie, to ty... A proto se s námi musíš vrátit, takže musíš vydržet, jasné?" - "Byl konec... a tady je začátek. Umírání je lehké..." Crisis on Infinite Earths 4: Oliver zemřel už na začátku krize, ale byl oživen, aby zde obětoval svůj život pro obnovení mnohovesmíru. Zemřel tentokrát definitivně? Pokud ano, tak to bylo nejsmutnější loučení s hrdinou, který odstartoval celý komiksový vesmír na CW. Nejzábavnější moment byl setkání Flashů. Seriálový Grant Gustin a filmový Ezra Miller. V letošním velkém crossoveru zatím nejlepší část. - 100%. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po té vánoční pauze už takovou potřebu sledovat Arrowversi opět nemám. Ale uznávám, že tady byla moc fajnová scéna s Ezrou Millerem, jinak žádný zvláštní zážitek. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V několika momentach vtipné ... hlavně díky postavě Lexe Luthora ... jinak si myslím, že úplná blbost a další kokotina ve "světě" - "multiversu" zmrvených a násilně kombinovaných a smyslu pozbývajících jen mozek vymývajících slátanin ... kouknuto jen ze zvědavosti na zabití času ... mám teď pocit, že jsem přišel nejmíň o sto bodů IQ ... ale obdivuji herce/čky, co do toho jdou a účinkují v takových paskvilech ... být si vědom svého hereckého talentu a umu působit na kameru a diváky dobře, uvěřitelně, sympaticky a přirozeně, a přitom být oblečen v dementním oblečku, který mi vůbec nesedí, ohánět se plastovou pistolkou nebo imitací kovové tyčky a ještě navrch pronášet takové žvásty, že by se i blázen v Bohnicích propadal studem, musím uznat, že ti herci/čky mají teda total supermanovskou toleranci k debilitě a zabíjení si potenciálu kvalitního herectví ... pro mě jsou hlavní hrdinové ti herci/čky, kteří doslova zabíjejí svůj herecký um v takovýchto nic neříkajících a bez smyslu ( pro koho točených ) snímků ... tolik zbytečných seriálů - tolik sérií - tolik dílů - takovou dobu - vydržet takové degradace sebeúcty a hereckých schopností ... to chce opravdu kuráž ... ?! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se velmi hodí citovat název písně “All Good Things Come to an End”. Kdyby se vynechala část s Oliverovým oživením pomocí Lazarus Pitu a dalším přebytečným zapojením Constantinea, tak bychom se dočkali toho opravdu emotivního odchodu onoho hrdiny, který celou tuto ságu před osmi lety započal. Neubráním se tomu, že se v Crisis on Infinite Earths vlastně jedná o DC variaci na loňské marvelácké Endgame, ale nebudu vykládat nic o vykrádání, když komiksy byly dány už před několika dekádami. Ze všech 5 epizod celého crossoveru představuje ta Arrowova tu nejlepší! Při pronesení "You have failed this universe!" jsem měl husí kůži i za nehtama. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama