Reklama

Reklama

Dívčí noc

(neoficiální název)

Obsahy(1)

Na odlehlé univerzitě v Ohiu pronásleduje vrah oblečený ve školním obleku maskota medvěda několik mladých žen, které se účastní nočního lovu mrchožroutů. (JasonCZ)

Recenze (5)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Klasický 80s slasher z vděčného prostředí univerzitního kampusu, ve kterém maskot v kostýmu medvěda vraždí studentky. Rozjezd je pomalejší a možná až moc prostoru je věnováno nepodstatným postavám, což bylo trochu otravné, a tak se zajímavějších momentů dočkáme až v druhé polovině. Kamera je schopná, atmosféra osmdesátek funguje a překvapivě dobré jsou i herecké výkony. Potěšilo vidět Vickie z FRIDAY THE 13TH PART 2, která má i tady památnou scénu. Nejzajímavější je asi vražedná zbraň vyrobená ze čtyř břitů, která v kombinaci s kostýmem připomíná medvědí drápy. Na tu dobu poměrně kreativní, a přestože mordy nejsou obzvlášť krvavé, tak neurazí. Girls Nite Out bych tak s klidem doporučil pro všechny fandy slasheru. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hrozne nudný a fádny slasher bez krvi, originálnych vrážd, či nahotiniek. O postavách a zápletke radšej ani nehovoriť. Záverečné dve minúty sú celkom fajn, i keď sú šialene absurdné (vynoril sa mi v hlave záver Ace Venturu). Ale viem si predstaviť, že schopnejší režisér by z toho vedel vykresať lepší šok, viď. podobne vypečený koniec Sleepaway Camp, ktorý patrí medzi najšokujúcejšie hororové závery ever. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Girls Nite Out“ je ukázkou toho, že v osmdesátých letech se těch vyvražďovaček točilo prostě strašně moc a rozhodně ne každý mohl být dobrý. Jistě, stala se z žánru především zábava, ale na tom není nic špatného, problém je ve chvíli, kdy snímek ani nic jiného nechtěl, stejně se mu ale bavit nepovedlo. A to je přesně případ filmu „Girls Nite Out“. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

O.K. 80´s slasher, ktorý má tie správne old school ingrediencie, dobrého killera v maske medvedieho maskota s "freddyovskými" pazúrmi ako vražednou zbraňou(páru rokov pre prvou A Nightmare on Elm Street!), množstvo 80´s atmosféry, solídne vraždy a je dobre nakrútený, plus so skvelým finále, na druhej strane sú tieto ingrediencie miestami letargicky porozhadzované po celom filme s pomerne štedrou, nikam sa neponáhľajúcou stopážov. A prehrávanie, vtipkovanie a iné vylomeniny "roztomilej" 80´s mládeže naozaj šlo skrátiť minimálne o polovicu! Normále to k tímto filmom patrí, ale tu už je to miestami vážne prehnané. Napriek všetkému uvedenému je to ale 80´s slasher, ktorý stojí za pozornosť a poteší najmä fandov podobných snímkov. ()

Reklama

Reklama