Reklama

Reklama

Malé mužstvo

(festivalový název)
Krátkometrážní / Dokumentární
Španělsko, 2011, 10 min

Obsahy(1)

Hráči a hráčky smíšeného týmu Margatánia dobře vědí, že nadcházející zápas v lize fotbalových přípravek opět prohrají. Jde jen o to, kolik dostanou gólů a zda se jim nějakým zázrakem náhodou nepoštěstí aspoň jeden vstřelit. V zábavně poskládaném snímku s hudbou Devendry Banharta, Patience and Prudence či Edward Sharpe and the Magnetic Zeros nám dvojice španělských tvůrců představí fotbalový tým sedmiletých nadšenců, kteří i přes neustálé prohry a neschopnost vstřelit gól neztrácejí radost ze hry s kulatým nesmyslem. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (7)

bassator

všechny recenze uživatele

47th KVIFF 2012 - DOCUMENTARY FILMS IN COMPETITION - Soutěž dokumentárních filmů (L'equip petit / THE LITTLE TEAM / Malé mužstvo) ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Nejroztomilejší krátkometrážní snímek o nejroztomilejším španělském fotbalovém týmu, který ještě nikdy nedal gól, ale sportovní euforie, nadšení pro hru a kouzelné hlášky nepřechází ani hráče, ani trenéry. Kraťučký film plný tisíců vtipných okamžiků, úžasných dětí a hlášek, při kterých bude sál kina reagovat nadšeněji, než při samotném fotbalovém zápase... ()

Reklama

Dzegr 

všechny recenze uživatele

"Nevadí, že nedáme gól. Hlavně, že je sranda. Gól dáme, až vyrosteme." Strašně optimistický, roztomilý, nevinný ... ještě že jsem zůstal v kinosále a mohl tuhle výplň mezi "velkými" dokumenty vidět ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V USA vznikly návrhy, aby se takovéto debakly zakázaly a utkání se ukončilo. Tato americká korektnost je samozřejmě nesmysl. Odstartovali to dvě americké komentátorky utkání jejich ženského národního týmu na mistrovství světa , kde se jejich fotbalistka při vsítění desáté branky "radovala a ponižovala soupeře". Tento dokument jde v opačném názorovém směru. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama