Reklama

Reklama

Ricardovy recepty

(pořad)
  • Kanada Ricardo and Friends
Reality-TV
Kanada, 2008, 22 min

Obsahy(1)

Vyzkoušejte nevšední recepty skvělého kanadského kuchaře... (oficiální text distributora)

Recenze (28)

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád pořady o vaření a většinou je dobře hodnotím, ale u tohodle pořadu mám jasno! Kuchař neuvěřitelnej slizoun, kterej se pořád uměle směje. Jeho takzvaní přátelé to samý. Umělý smích a rádoby hipeček. Každej v tomhle pořadu nehorázně přehrává. Je to tak okatý a strojený, že se to prostě nedá. Kam se hrabe na český Kluky v akci nebo ne Jamieho Olivera... O Gordonovi ani nemluvim! 10% ()

artas 

všechny recenze uživatele

Narcis Ricardo mieša ingrediencie kuchýň z celého sveta, ale mixuje to niekedy tak, že to vo mne vyvoláva dáviaci reflex. Aby toho nebolo málo, on to vnucuje svojim afektovaným priateľom. Ááá mňam, mrazená rajčinová šťava vo forme nanukov, zmiešaná s korením a ešte nejakým sajrajtom, háám... aké dobré... klapka stop ... bueé. ()

Reklama

tetraedr odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to prostě uvařil, držel u toho hubu a pak tam na konci střelil na 5 minut recept na opsání tak by to bylo možná lepší. Místo toho se Ricardo hrozně baví při přípravě jednoho z miliónů dalších svých oblíbených receptů. Poté ho s naprosto pravým usměvem a radostí v srdci naservíruje svým tak dobrým přátelům. Ti se s ním přátelí už od základní školy, kdy poznali, že Ricardo je velký nejen vzrůstem, ale také svým srdcem a uměním nosit 24 hodin denně ten pravý úsměv. A tak si začnou pochutnávat a hrozně vše chválí a hrozně se diví, jaktože je to jídlo tak dobré a jak to ten Ricardo vlastně dokázal, když vaří jenom celý život?? ()

Atten 

všechny recenze uživatele

Pořad o vaření a dokonce si myslím, že jeden z těch lepších, i když je pravda, že na J. Olivera to zrovna nemá. Je sice pravda, že většinu z těch snobskejch blafů si doma uvaříte jen sotva, protože potřebné suroviny u nás pravděpodobně seženete jen ve speciálce, kde vysolíte tolik, že by bylo levnější si objednat hotový jídlo letecky z ciziny, ale některé návrhy a nápady jsou poměrně inspirativní. Pochybuju, že by tomu ale mohli místní chytrolíni rozumět. Navíc si myslím, že čím je Ricardo starší, tím je sympatičtější. Nechápu, co se Vám na něm nelíbí. Pokud nevíte, co znamená "nesympatický", podívejte se na Babicu. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejhorší, ale těch profi kuchtíků už je kolem nás tolik, že každý další už se ztrácí ve stínu toho před ním. Nemůžu hodnotiti vaření, protože je to prostě jiná kuchyně, která je mi sympatická asi tak jako ta anglická, tedy vůbec. V Kanadě platí Ricardo za velmi úspěšného kuchaře, ale mě to neoslovilo. Chybí tomu šmrnc, vtip, no prostě nemá to ty správný "koule". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama