Reklama

Reklama

Ricardovy recepty

(pořad)
  • Kanada Ricardo and Friends
Reality-TV
Kanada, 2008, 22 min

Obsahy(1)

Vyzkoušejte nevšední recepty skvělého kanadského kuchaře... (oficiální text distributora)

Recenze (28)

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád pořady o vaření a většinou je dobře hodnotím, ale u tohodle pořadu mám jasno! Kuchař neuvěřitelnej slizoun, kterej se pořád uměle směje. Jeho takzvaní přátelé to samý. Umělý smích a rádoby hipeček. Každej v tomhle pořadu nehorázně přehrává. Je to tak okatý a strojený, že se to prostě nedá. Kam se hrabe na český Kluky v akci nebo ne Jamieho Olivera... O Gordonovi ani nemluvim! 10% ()

Atten 

všechny recenze uživatele

Pořad o vaření a dokonce si myslím, že jeden z těch lepších, i když je pravda, že na J. Olivera to zrovna nemá. Je sice pravda, že většinu z těch snobskejch blafů si doma uvaříte jen sotva, protože potřebné suroviny u nás pravděpodobně seženete jen ve speciálce, kde vysolíte tolik, že by bylo levnější si objednat hotový jídlo letecky z ciziny, ale některé návrhy a nápady jsou poměrně inspirativní. Pochybuju, že by tomu ale mohli místní chytrolíni rozumět. Navíc si myslím, že čím je Ricardo starší, tím je sympatičtější. Nechápu, co se Vám na něm nelíbí. Pokud nevíte, co znamená "nesympatický", podívejte se na Babicu. ()

Reklama

artas 

všechny recenze uživatele

Narcis Ricardo mieša ingrediencie kuchýň z celého sveta, ale mixuje to niekedy tak, že to vo mne vyvoláva dáviaci reflex. Aby toho nebolo málo, on to vnucuje svojim afektovaným priateľom. Ááá mňam, mrazená rajčinová šťava vo forme nanukov, zmiešaná s korením a ešte nejakým sajrajtom, háám... aké dobré... klapka stop ... bueé. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Slabý článek Ricardových receptů je sám Ricardo. Což je dost problém, protože právě toho 22 minut posloucháte a jste nuceni se na něj koukat. Vždy když už si myslím, že jsem si na něj začala zvykat a že určitě není takovej blbeček jak odhaduju... řekne něco, udělá, či se jen zatváří a já si řeknu, že jsem asi měla vlčí mlhu. Nicméně recepty vypadají vždy dobře (otázka ale je, jestli také dobře chutnají :D), jsou převážně z ingrediencí, které lze sehnat a samotné zpracování tohoto pořadu je příjemné . ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

"Mmmm, je to prostě lahoda!" Ricardo je docela sympaťák, ale podobnými afektovanými výroky a grimasami si sám svůj pořad znehodnocuje. Občas zajímavé recepty, vařit umí, to se mu asi nedá upřít, ale celkově to na mě působí moc hraně. Většina jeho hostů se tváří, že tam vůbec nechce být, jídlo ale vychvalují až do nebes, nebo hůř, tváří se, že toho chlapa, co jim vaří, vidí poprvé v životě... Nezáživné, nezajímavé. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno