Reklama

Reklama

Nae anaeui modeun geot

  • Jižní Korea 내 아내의 모든 것 (více)

Obsahy(1)

Jung-In a Doo-Hyun sa stretnú v Japonsku počas zemetrasenia. Čoskoro sa do seba zaľúbia a vytvoria pár. O sedem rokov neskôr, keď už sú manželmi, je Jung-In stále atraktívna, elegantná žena a fantastická kuchárka, ale Doo-Hyun je úbohý a nešťastný. Nenávidí neustále obťažovanie a negatívny charakter svojej ženy, je úplne zúfalý a uvažuje o rozvode. Keďže je však veľmi nesmelý a má strach požiadať o rozvod, najme si svojho suseda, aby zviedol jeho manželku. Keď však u nich neskôr zbadá citové vzplanutie, začne ľutovať svoje rozhodnutie... (ČSFD)

(více)

Recenze (16)

joehot 

všechny recenze uživatele

I přes to přílišné podstrkování řešení budoucích situací ("Nevím, co mám dělat se ženou, jak zařídit, aby se se mnou rozvedla." - Puf! V tu chvíli se jako mávnutím kouzelného proutku objeví soused, odstrkující hysterickou ženu, která se do něj zamilovala, se slovy: "Já se nikdy nezamiluju. Varoval jsem tě. Jsem Casanova."), i přes hnaní do extrémů (Jung-In je zprvu roztomile naivní-poté totální hysterka-pak zase ztělesnění dokonalosti), mohu říci, že se mi Vše o mé ženě vlastně líbilo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO UDĚLÁŠ, KDYŽ VŠECHNO ZNIČÍ ZEMĚTŘESENÍ? POSTAVÍŠ TO ZNOVU. ALE NA PEVNĚJŠÍCH ZÁKLADECH“..... /// Když se v Japonsku zachvěje země a Korejec potká Korejku, je z toho svatba. Což vo to, na tom není nic divnýho (to si kolikrát Korejku vezme i někdo jinej…). Divnější je, že když se tý Korejky (potkaný v Japonsku) chce Korejec zbavit, nevyhodí ji z baráku jako každej slušnej chlap, ale rovnou ji chce zdiskreditovat a to tak, že ji chce nechat romanticky zprznit. Má to bejt vtipný – asi jsem to moc ftipně nevystihl… Když mně to komično uniká (nejseš ty náhodou přecitlivělej?). Taky ten ,,Evžen lovec žen“ (kterýmu voni říkaj Casanova) mi většinu času připadá jako slušnější (třeba českej) vágus. (ale furt je to vágus, že. Třeba tomu ale nerozumím…). Vona je střelená, von je nešťastnej a vlastně je to zfilmovaná pravda o tom, že třetí osoba může vztahu pomoct, balancující mezi (podivnou) komedií, romantikou a dramatem, přerůstajícím až někam k nouzovýmu východu. Což je na mě kombinace přímo smrtící! Film pro ty, co si lásku nezaslouží nebo si ji neváží (hmm, takže pro všechny!) POKUD S NĚKÝM STRÁVÍTE PÁR LET, ZAČNETE MLUVIT MÉNĚ A MÉNĚ. MYSLÍTE SI, ŽE SE NATOLIK ZNÁTE, ŽE NENÍ POTŘEBA NIC ŘÍKAT. ALE TO VEDE K NEDOROZUMĚNÍ. NEUTÁPĚJTE SVÉ OKOLÍ V TICHU. DOMOV MÁ BÝT NAPLNĚN ZVUKY. LIDÉ TO NAZÝVAJÍ ENERGIÍ. Čekal jsem něco jinýho, ale dám 3*. Třeba se země zachvěje i v Čechách (no jo furt, na Moravě taky…Slezko? Ne! Tam na chvění máte Verbala!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem oběť (v manželství!). 2.) Miluju mrštný prsty (ne, to nejsou ty kapitána Igla!). 3.) Sere mě drahá půlka a hledám recept na ,,její“ vyléčení. 4.) Thx za titule ,,MEVRT“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Zvediem vašu ženu, ale musíte mi o nej povedať úplne všetko..." Ďalšia výborná romantická komédia, ktoré kórejci dokážu urobiť na tisíc spôsobov. All about my wife spĺňa vysoký štandard, ktorý od filmu tohto typu očakávate. Nájdete tu všetko, čo máte na kórejských filmoch radi a film celkovo zdobí hlavne dobre napísaný príbeh trochu divnej a divokej ženy, ktorá je pri rozčúlení schopná z úst vypustiť i kultovú kórejskú repliku - "Chceš umrieť?". Na pohľad sympatická a milá žena sa po svadbe premení na protivnú a otravnú beštiu, ktorej sa bude najlepšie zbaviť. Nečudujte sa mu. Kto by chcel večne ukecanú bosorku, ktorá vás nenechá v kľude ani na záchode? Vedľa býva "Casanova" a tento problém snáď zvládne. Za malý poplatok...80%. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Keby to natočili Taliani alebo Francúzi, inak by to asi nevyzeralo, lebo toto bola naozaj bláznivá (skoro) komédia aj s určitým (dobrým) odkazom. Príbeh celkom v pohode, nápady bláznivé (najať si chlapa, aby zbalil moju ženu, žeby sme sa rozviedli, lebo ja nemám gule na tento krok - tak toto je fakt gól :)). Koniec dobrý, všetko dobré (pozitívne emócie pretrvávajú). Napriek tomu ale mi u toho čosi chýbalo. Preto max za 3*. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Casanova jako záchrana manžela, který má pokrk své neustále stěžíjící si ženy. Nic extra převratného, ale na Koreu se i vcelku solidně zasmějete a romantická část se obejde bez klasického ždímání citů. Spousta těch stížností byla i velmi trefná, takovou show v rádii bych si s chutí poslechl. ,,Mám nejdřív sníst hlavu nebo nohy?... V náručí přitom držíme plyšového medvídka.“ ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama