Reklama

Reklama

Drogová válka

  • Čína Du zhan (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh neúnavného tažení protidrogové jednotky s cílem eliminovat vlivné seskupení výrobců a překupníků drog. K zasazení vítězného úderu má přispět čerstvě zatčený vlastník kokainové továrny. Pod hrozbou trestu smrti spolupracuje s policií na odvážném plánu na dopadení zbývajících členů drogového kartelu. To, co se zpočátku jeví jako chaos, vykrystalizuje do promyšleného příběhu a vědomé hry s diváckým očekáváním. (Fresh Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet CNY 100miliónovTržby Celosvetovo $20,600,000║ Z Ázijskej produkcie sme mali možnosť vidieť Čínsky thriller Pre gram kokaínu(Drug Wars/ 2012), príbeh je spočiatku dobre budovaný, mierne zauzlený, občas prídu aj nejaké vtipné momentky ale záverečná akcia spadajúca svojím banálnym prevedením dosť pokazila dojem z predošlej snaživej výstavby príbehu. /videl v kine: 45%/ (videl na festivale Art Film Fest 2013) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se jednou bavil s jedním filmofilem a on mně říkal u Asie si musíš na csfd vždy odečíst 10% z celkového hodnocení a pak se to bude blížit realitě. Faktem je, že tak před 10 lety na csfd byla nskutečně silná komunita asijských filmových fanoušků, kteří mydlili všemu asijskýmu vysoký hodnocená hlava nehlava. To mně už po několikaté vyslovuje hodnocení u asijských filmů se kterým nemůžu souhlasit. Film je vyprávěn neskutečně zmatečně, finalová přestřelka mně připomínala jeden díl Bláznívý střely, nejen že nebylo zcela jasný kdo je gangster a kdo policajt, ale ještě tam po sobě stříleli na souložící vzdálenost, dvakrát, třikrát. Jak by řekl náš slovenský obviněný premiér "sorry jako" . ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Plakát je na výbornou. Připravil půdu pro nekompromisní krimi, kde na jedné straně je nesmlouvavý policajt a na straně druhé zločinec, který chtě nechtě musí spolupracovat. Výsledek? Podobně laděné kriminálky už nám Asie předvedla třeba zrovna u filmu Volavka, takže zkušenosti by mít měli. Jenže já tomu vztahu těch dvou prostě vůbec nevěřil. Drogový dealer něco prásknul, stal se průser, on přiznal, že neřekl všechno, policie pohrozila smrtí, on se rozbrečel a rozmluvil se víc. No a takových momentů bylo ve filmu bezpočet. Scéna předávkování drog je například hodně slušná, závěrečná přestřelka je ale jak, kdyby se konala na pískovišti. Takové kvalitativní rozdíly bych u Číňanů fakt nečekal. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až mě to mé hodnocení nakonec trochu mrzí, protože minimálně první půlka byla hodně zajímavá, někde po půlce mě to však začalo nudit a uspávat. Faktem ale je, že přestřelky jsou zvláštní, prakticky co výstřel, to zásah, což se ve filmech moc často nevidí a dva němí gangstabratři měli fakt kule. Druhá půlka, i navzdiry řečenému, se však utopila v nezájmu. Možná, kdyby to bylo kratší... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

So zmenou prostredia a produkcneho zazemia prinasa Johnnie To aj utlmenie svojich trademarkov, v trende modernych cinskych akcnych filmov ponuka ale vyssiu zemitost, spinavost a brutalitu. Presvedcivo inscenuje tak konverzacne a pribeh budujuce sceny (dvoj-dojednavanie kontraktu v hotelovych izbach) ako akcne prestrelky - z ktorych zaverecna je jedna z naj za velmi dlhe obdobie, comu napomaha aj zvukova/ruchova stopa. (EFM 2013) ()

Galerie (97)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Tianjin, ktoré sa nachádza na severovýchode Číny. (MikaelSVK)

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno