Reklama

Reklama

Baekmanjangjawa kyeolheunhagi

(seriál)
  • Jižní Korea 백만장자와 결혼하기 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Chcete si vzít milionáře? Vemte jednoho obyčejného muže, buďte jednou z 8 vybraných uchazeček, k tomu přidejte peníze televizní stanice a může se to stát.
Han Eun-young (Kim Hyun Joo) pracuje jako bankovní úřednice a snaží se splácet dluhy, které nadělala její sestra a nevlastní matka. Kim Young-hoon (Go Soo) je obyčejný pracující muž. Vydělává na svého otce, staršího bratra se ženou a mladšího bratra. Jednoho dne dostane Yoo Jin-ha (Yoon Sang Hyun) na starost projekt "Marry a Millionaire". Začne hledat běžného muže, který se ale dokáže tvářit jako pravý milionář. Kim Young-hoon je ten pravý pro tento úkol. Přestože těžce pracuje, je velice snadné ho považovat za někoho z lepší vrsty. Tvrdé práce k naučení vše potřebného pro dojem pravého milionáře se ujme Jung Soo Min (Son Tae Young). Eun-young je vybrána jako jedna ze soutěžících do show. Přestože ostatní ženy neví, kdo skutečně je tajemný milionář, ona to ví, protože byl její první láskou. Znovu ožívajícím citům ale nepřeje láska Jung Soo Min a Yoo Jin-ha.
Marrying a Millionaire vychází z americké realitní show. (mmatuli)

(více)

Recenze (2)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Asi první drama, u kterého mě trvalo neskutečně dlouho, 6 episod, než jsem se přestal rozčilovat, jelikož pletichy a profláknutí tajemství během natáčení pořadu o fake milionáři bylo fakt napováženou, ale korejci moc dobře věděli, co dělají, poté začne mít vše smysl, i to tzv. „sraní si na hlavu“ u hlavní milenecké dvojice. Je jen velká škoda, a je to i pocit skoro u všech K-dramat, že vrchol příchází pravidelně pár dílů před koncem, takže poslední 3 díly už je jen takovej dojezd. No, hodně mě zaujala postava Young-hoona, která je velmi velmi dobrosrdečná. Celkově se rozhoduji mezi 3 a 4, ale nakonec dám, těsně, ale přece 70 %, jelikož, kdykoliv jsem zaslechl tu skladbu hranou na klavír, která dodávala těm důležitým scénám ten pravý rozměr, padal jsem na kolena.-) ()

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý seriál o natáčení pořadu hledání nevěsty pro milionáře. Jenže se to vše zase pomíchá a navzájem si hážou klacky pod nohy všichni přítomní. Občas vtipné, jinak klasický korejský serál. ()

Reklama

Reklama