Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

emma53 

všechny recenze uživatele

"Bylo by klišovité, kdybych tě políbil? Žalostně." Moc fajn komedie s neodmyslitelně romantickou složkou, na kterou se kdykoliv podívám ještě jednou, když budu mít náladu pod psa. Obzvlášť jsem ocenila, že nebyla prošpikovaná vulgárnostmi a jinými nechutnými explicitními scénami. Jo, přesně takové lidičky jako je milá, sympatická Anya s kouzelnýma kukadlama a roztomile nerozhodného Svena s jeho později phuketským, trochu trhlým bráchou, beru do party. Z fleku bych sbalila kufry a letěla do těch nádherných míst a brouzdala se s nimi po písčitém pobřeží. Ty ostatní akce bych pochopitelně neabsolvovala, ani kdyby mně platili zlatýma cihlama :-) Sice jsem měla pocit, že je tam víc Švédů než domorodců, ale to by byla jen malá vada na kráse. Jen houšť takových prima oddechovek s maximálně příjemnou atmosférou, kde jsem se od začátku tlemila a měla jsem ten stabilní úsměv na rtech až do konce, který jsem pochopitelně předvídala, ale bylo mně to úplně fuk:-) Švédové zaperlili a že tam byl shitový soundtrack, který někoho iritoval mě nechává v naprostém klidu, protože mě do té bezva atmošky naopak sednul jak správně nasazený gaťky:-) Možná to ještě zvednu.....:-) P.S. Moc velký dík za titulky playboxguest:-) ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já moc na romantické komedie nejsem, obvykle jsou přeslazený, uječený a přepitvořený. Tahle měla milý, laskavý humor, kdy jste si sice netrhali bránici a nestírali smíchy ubrečené oči, ale úsměv vám stabilně nezmizel z tváře. Takový mírný truhlík, dobrák Sven, se v práci naštve a zmizí do Thajska, kde je rozhodnut dopsat knihu.Zná už ze Švédska Gittu, a tak dorazí do bungalovu, na pláži je krámek, v kterém mírně trhlý chlap organizuje sporty všeho druhu, ať se vám to líbí, či ne, a potkává sympaťačku Anyu s očima jako studánky, která se doma rozešla s přítelem a s kamarádkami odjela do Thajska taky. Nádherná příroda, čisté moře, skvělá hudba, slušné hlášky....co si přát na relax víc. Ale že Švédů v Thajsku je:-) :-) Na konci filmu, při scéně s balónkem, jsem se už smála nahlas:-) :-) ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Švédsky Jirka Mádl v hlavnej úlohe (mám na mysli špeciálne tie idiotské, udivené ksichty, ktoré majú obaja spoločné)! Toto nemalo chybu, drahí priatelia! Po Hanekeho depke Amour, ktorá ma psychicky rozsekala, je toto istá cesta späť do normálu! Parádne prostredie, krásne baby ( hlavná hrdinka by mohla očami roztápať balvany! ), síce shitový soundtrack, ale na to sa vysrať, a George... Uff, zábava nad mieru vyšitá! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát na Phuketu je neuvěřitelně fajnová komedie. Sice je její podstata naprosto klasická a v ničím se neliší od celé řady dalších romantických komedií, ale to zpracování si podle mě pět hvězdiček zaručeně zaslouží. Díky postavám ve filmu, díky hercům, díky atmosféře a díky prostředí. Skvělý film a splnil účel. Zvednul náladu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Jak říkával tvůj otec: Vzdej své sny a vzdal jsi svůj život. - Proto se radši zastřelil? - To není pravda. Trefil se omylem." No byla to fajn komedie, ale nepřišla mi zase tak něším vybočující od jiných. Maximálně tak zemí původu a toho, že se přesto odehrává z větší části v teple Thajska. A hlavní hrdina se každopádně vůbec nesnažil permanentně vypadat jako hrozný macho, že? A přitom z toho samozřejmě vycházel jako největší trapák. "Sonja má něco na práci. - (Řítí se na skůtru po hladině a nemůže ho zastavit.) Aaaaaaaaaaaa. - Ne jen poznala nového kamaráda. - Aaaaaa. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama