Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Jak říkával tvůj otec: Vzdej své sny a vzdal jsi svůj život. - Proto se radši zastřelil? - To není pravda. Trefil se omylem." No byla to fajn komedie, ale nepřišla mi zase tak něším vybočující od jiných. Maximálně tak zemí původu a toho, že se přesto odehrává z větší části v teple Thajska. A hlavní hrdina se každopádně vůbec nesnažil permanentně vypadat jako hrozný macho, že? A přitom z toho samozřejmě vycházel jako největší trapák. "Sonja má něco na práci. - (Řítí se na skůtru po hladině a nemůže ho zastavit.) Aaaaaaaaaaaa. - Ne jen poznala nového kamaráda. - Aaaaaa. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příjemný film ve své kategorii ,velice dobrá práce herců.Prakticky zde platí,že i na malém jevišti se dá zahrát velké divadlo.Tvůrcům stačilo moře,kousek pláže ,něco málo pralesa. Švédové obecně nejsou nároční na prostor.Žádné šaškárny ale vkusně podaný humor.Film zvolte pokud chcete klidný večer.----9.2 2023 jsem měla možnost tenhle film vidět znovu  a těch pět si opravdu zasloužil.Jednoduchá vztahovka založená na tom že si Seveřani chtěli nahřát kosti užít si tepla  atd, atd ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Toužím po tom, abych nebyl závislý na systému, abych dokázal ledabyle odhodit svou práci a užívat si života na nějaké vyhřáté pláži. Bohužel na to nemám koule a také tak nějak cítím vyživovací povinnost ke svým potomkům, takže mi zbývá jen to, abych se občas zasnil u podobně smýšlejícího snímku. Tenkrát na Phuketu takovým snímkem je, ale určitě bych byl spokojenější, kdyby zasmečoval více povedených nahrávek na skvělou zábavu a kdyby se nekonečně neoddalovala ta chvíle, kdy si Sven s Anjou vymění i něco jiného než tělesné tekutiny. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sochoking uhodil hřebíček na hlavičku s tím, že Magnusson je švédský Jirka Mádl. Já se od chvíle, co jsem si ten komentář přečetla, prostě neubráním srovnání, kdykoli se na něj podívám, ty ksichty jsou fakt přesný :) Tenkrát na Phuketu je typická letní romkom, se vším, co k žánru patří. Takže tu hlavním hrdinům nechybí ani potrhlí kamarádi, ani drahé polovičky, které mají svým charakterem dávat jasně najevo, jak jsou pro ty dva, co musí skončit spolu, stejně strašně nevhodné. Phuket se od jiných romantických komedií doopravdy liší snad jen znějící švédštinou, jinak je to prostě klasika přes kopírák, ikdyž se sympatickým osazenstvem. Je to tak trochu Sandlerovka (50x a stále... hlavně), v níž chybí drsný a fekální humor, který je nahrazen příležitosným situačním humorem a nějakou tou hláškou (pánovo rozplývání se nad cenou piva, týpek, co vždycky schytá blbýho šéfa, nebo rozjezd vodního skůtru mě i po několikaté hodně baví a takovejch milejch drobností je ve filmu nemálo). Nevím, jak je na reálném Phuketu, z filmu, který se na něm odehrává, každopádně čiší moc příjemná letní atmosféra, kterou by člověk nejraději nasál na vlastní pěst, nejlépe se Susanne Thorson na sousedním lehátku, protože ta ženská, ikdyž umírněná, má charismatu na rozdávání a v jejích očích jsem se málem utopila. Dobrovolně. Jelikož si některé scény a hlášky pouštím opakovaně, zvedám na čtyři. 70% ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama