Reklama

Reklama

We Had a Dream

Francie, 2010, 66 min

Obsahy(1)

V roce 1993 Criminal Justice Act zakázal pořádání všech free party po celé Velké Británii. Vzhledem k násilné represi, mnohé soundsystémy, jako třeba slavný Spiral Tribe, opustily zemi a rozjely se do celého světa. Začaly se organizovat nové typy techno party, které byly svobodné a alternativní. Nové hnutí free party se zrodilo... (LukyNike)

(více)

Recenze (2)

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Pěkně zmapovaná cesta Heretiků a dalších systémů od jejich počátku po absolutní ,,boom´´ freeparties, přes jejich úpad ale nikdy nekončící pořádání. System makes war, sound system makes fun. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

We had a Dream je snímek pojat skupinou zakladatelů jednoho ze směrů taneční hudby, který zrovna u nás v ČR zastává dva protipóly (tato scéna je u nás bezkonkurenčně jedna z nejlepších v Evropě ale vzápětí také odsuzována a nebrána zrovna tolerantně). Pokud stále nevíte o jakém to stylu vlastně hovořím, tak stejně tak vám ani samotný snímek nic neřekne. Pro ty, kteří ví, možná tohle dokumentární dílo nebude ani žádnou novinkou v jejich znalostech o této kultuře, ale přiblíží vám alespoň trochu samotné osobnosti, které stály u jejího zrodu. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama