Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká reportérka pátrá po svém zmizelém bratrovi a dostává se tak do násilného prostředí ilegálního přistěhovalectví a pašování přes americko-mexické hranice. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

NNNNYYYYEEEAAAAOOOOUUUHHHH!......Tenhle film proletí vysoko nad Vašima myšlenkama.Je to děs a k tomu další "uspávačka" ,která nemá čím zaujmout a ani ve Vás nevyvolá lítost o kterou se bude snažit(lituji čas strávený u tohoto filmu).Sharon Stone může nabídnout jenom své jméno,není na ní pěkný pohled a u mě spadla o příčku níže,že vůbec do takového filmu šla.Co by šlo kladně hodnotit,tak určitě to,že Vás film rychle "umrtví" a vy se vyspíte. :-) NEZAUJME!!! ()

Petbrick 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone jako televizní reportérka Sofie Talbert, nesentimentální pravicová novinářka, která bojuje proti liberální politice ilegálního přistěhovalectví. Když její bratr zmizí v Mexiku, začne Sofie na vlastní pěst pátrat a ocitne se v smrtícím podsvětí migrantů, pašeráků a chladnokrevných vražd. Kde není nic, jak se zdá být. Když někdo překročí hranici, nemusí být cesty zpět. Odvážné a intenzivní drama inspirované skutečnými událostmi. ()

Reklama

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Sharon tu vyzerá ako môj pes s natáčkami. No bez ohľadu na to, mohol to byť dobrý film. Ale nie je. Jediné, čo zo Šaron vyťažili, sú prsia, teda presnejšie 1 (slovom - jeden) cecek. Inak stál ten štáb makový prd. Neviem si predstaviť, že by to niekoho do príbehu vtiahlo. Ja som sa pri sledovaní cítil ako pri nejakom zostrihu trochu akčnejšej telenovely. Poslednú scénu mohli vynechať, len ju nejako dialógom naznačiť, možno by som pridal ďalšiu hviezdu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone nám zestárla, a že už je to na ní pořádně znát. Téhle krasavici je letos pětapadesát, a to už je přece jen věk, který se vám promítne do obličeje. Právě na Sharonině obličeji jsou léta znát nejvíce, napomůže tomu ani černá barva vlasů, která je pro ni tak netypická. Tělo má pořád pěkné, o čemž se ve snímku "The Mule" (známý také jako "Border Run"), trochu přesvědčíme. Nic z toho, co jsem však doposud napsal, nevysvětluje, proč si vlastně film vybrala. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/the-mule-2013-15.html ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Sharon už nie je krásna a keďže trpí nedostatkom hereckého talentu, nemá veru čo ponúknuť. Vlastne je dosť komická. Celý film som jej postavu vnímala ako zle namaskovanú, vráskavú Sharon a musím povedať, že to jednému skazí, použijem silné slovo, pôžitok zo sledovania. Dostať to do rúk talentovanejšia banda, finálny výrobok mohol byť celkom slušný thriller. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama