Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Píše sa rok 2012. Yoo Eun Soo (Hee-seon Kim) je 33-ročná plastická chirurgička, ktorá pôvodne plnila úlohu hlavného chirurga, no rýchlo zistila, že sa kvôli neustálemu zhonu za prácou a kariérou prepracovala. Jej snom je preto otvoriť si vlastnú ordináciu. Jedného dňa ju však unesie záhadný Choi Young (Min-ho Lee), ktorý ju prenesie časom späť do éry Goryeo, pretože potrebuje jej liečebné schopnosti. Dvojica sa do seba čoskoro zamiluje a ich ľúbostný príbeh sa klenie nad storočiami. Dokáže sa nakoniec neohrozený bojovník Choi Young vzdať svojej lásky? (ČSFD)

(více)

Recenze (26)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Eun Soo a Choi Young byli skvělí, král s královnou roztomilí, vojáci byli fajná parta, záporáci byli prohnaní, ale... cosi se mi nelíbí a nezdá. Hrozně se to táhne a ve své podstatě i dementně opakuje - kromě natahovaných manévrů záporáků asi hlavně Eun Soonino chronické požírání jedů. A ten konec! To mě tedy řádně nas*ali. Já už si tady připravuji kapesníčky, jak to hodlám prostě vořvat, a ono prd. Žádné emoce. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Tahle dorama je tak podobná Scarlet Heart z roku 2016, že to bije přímo do očí. Postava Kapitána Choi Young je charakterově velmi podobná s tou, kterou hrál ve Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo herec Lee Joon Gi, ale o proti již zmíněné doramě Scarlet Heart Ryeo je Faith o dost zajímavější a působivější. Nejsem zrovna velký fanoušek historických doram, ale tato se mi velmi líbila a spolu s Gu Family Book ji považuje zatím za nejlepší, které jsem dosud viděl. Doktorka z nebe se chová velmi uvěřitelně a její reakce jsou na bojovnou ženu 21.století odpovídající. Dobře zahrál i Lee Min Ho jehož fanoušek tedy nejsem, ale v této doramě hrál tak zvláštně a nezaujatě, že to Lee Joon Gi o čtyři roky později prostě okopíroval. Dorama je povedená a takového záporáka Gi Cheola, který byl snad nejvýraznější postavou si musí skoro každý oblíbit. S koncem jsem spokojený, takže i přes slabší hudební doprovod jsem si sledování velmi užíval. ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Moc často se asi nestává, že si seriál stopnu abych se podívala pozorněji na Lee Min Ha :). V seriálu se objevil asi jeden z nejhnusnějších záporáků (s těmi náušnicemi vypadal fakt směšně.) Co se týče Lee Min Ha je tu prostě nádhernej, a nemohla jsem když objevil ten štít. Zajímavé efekty a líbilo se mi to pojetí historické události a fantasy. Moc sympatická i když chvilkami ukřičená Hee-seon Kim, Min Ha dostávala do rozpaků a v té chvíli se mi oba dva moc líbily (viz to s tou žlutou kytkou). Píštalkového muže mi bylo k závěru trochu líto a Paní ohně byla zajímavá. Mně se tedy závěr líbil a můžu seriál doporučit asi každému kdo rád fantasy. Málem bych zapomněla na Královnu a jejího krále. Moc hezká dvojice je mi líto, že Se-young Park hraje pouze vedlejší postavy. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som si zistila, že postavy a v podstate i udalosti z tohto seriálu sú založené na skutočnosti úplne som sa do neho zaľúbila. Herci hrajú dobre, mám rada hlavnú hrdinku, lebo je hysterická ako by som bola ja, ale nakoniec sa vzdá a snaží sa prežiť. Lee Min Ho a Phillip Lee, a všetci Woodalchi si získali moje srdiečko. I nevyspytateľný kráľ. 100% ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Lee Min-ho mi zde přišel prostě úžasný, podle mě mu tato role sedla - líbila se mi jeho povaha, ale hlavně to jak mužně tady vypadal :-) Celý Woodalchi tým jsem si zamilovala už od začátku - hlavně střapatého koktu :-) a Bae Choong Suka; další postavy ovšem také rozhodně stojí za to pochválit - ať už doktor Jang, král, královna, vrchní dvorní dáma... Vývoj hlavní hrdinky, která, postupem času zkrásněla, byl také velmi příjemný. Stejně tak jako vývoj krále, který postupně našel svoji odvahu i své sebevědomý. K záporům tohoto seriálu patří samozřejmě mnohdy naprosto nepochopitelné chyby postav - kdyby ochranka krále chybovala, tak jak to bravurně předvedli Woodalchi, byli by asi už po první fatální chybě o hlavu kratší :-) No a skladba Carry on od zpěvačky Ali - je prostě číslo jedna - protože ten její hlas... :-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • K co nejdokonalejší průpravě seriálového chirurga navštívila herečka Hee-seon Kim ještě před začátkem samotného natáčení nemocniční středisko v městské části hlavní jihokorejské metropole, Gangnam, kde se od nemocničního personálu učila zacházet se skalpelem a svorkami. Herečka měla také možnost shlédnout skutečnou chirurgickou operaci. (Conspi)
  • Během natáčení utrpěl jihokorejský herec Philip Lee velmi nepříjemné poranění oka, které si vyžádalo okamžitý chirurgický zákrok. Herec byl z místa natáčení převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci. Jeho seriálová postava Bin Jang tak dostála brzkému skonu a seriáloví tvůrci ji v devatenáct epizodě nechali zemřít. (Conspi)
  • Ještě v době předprodukce bylo s hlavní seriálovou rolí spojováno jméno jihokorejského herce Joon-ki Lee. Ten svoji účast na výrobě seriálu odmítl z důvodu nástupu povinného dvouletého vojenského výcviku u Jihokorejské armády. Jeho místo bylo seriálovými tvůrci přeobsazeno hercem Min-ho Lee. (Conspi)

Reklama

Reklama