Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně se jí splnil dávný sen. Ale místo získávání drahocenných lékařských zkušeností se vydává po stopách temného doktorského spolku. Paula Henningová získá místo na exkluzivní Heidelbergské škole. Když objeví tělo kluka, kterého potkala na zastávce, znetvořeno. Začne pátrat po tajném spolku, působícím na její škole... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

Nediro 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, spíše thriller. Zápletka celkem originální, ač konec bohužel nepřekvapí ( já jsem hlavního pachatele/pachatelku objevil někdy v půlce ). Kdo se chce bát, tak tenhle film není nic pro něj, atmosféra tady naprosto nefunguje, i když pro někoho může být děsivé už jen samotné prostředí pievny plné mrtvol. Průměrný kousek za průměrné tři hvězdičky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Technicky veľmi veľmi podarený kúsok, ktorý aj dnes po dlhých 21 rokoch by mohol v kľude obstáť v dnešnej konkurencii. Čo sa týka scenára, tam to samozrejme už viac drhne a casting by v dnešnej dobe hypermodelov a LGBTQ asi úplne pohorel, ale pozrel som to s manželkou, ktorá to ešte nikdy nevidela a na prekvapenie nenadávala. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý nemecký horor, a to hlavne vďaka svojej tematike. Príjemná zmena pozrieť si po čase niečo nemecké. Bola to zmena aj napriek tomu, že film obsahoval dosť toho tradičného, amerického. Hlavný príbeh sa zaoberá osudmi Pauly (Franka Potente) a jej novej priateľky, ktoré vďaka svojim dobrým výsledkom v obore, dostávajú možnosť študovať na prestížnej univerzite. Mimochodom tá univerzita bola výborná čo sa týka interiéru a ponuky „materiálu“, zaštudoval resp. priučil by som sa aj ja, ak by sa podarilo, možno. Avšak na čele univerzity stojí tzv. AAA skupina antihipokratov, ktorá „loví“ ľudí pre svoje experimenty.......... Lekárske úkony budem konať v záujmu a v prospech chorého podľa svojich schopností a svojho úsudku. Vyvarujem sa všetkého, čo by bolo ku škode a čo by nebolo správne. Tak toto tu neplatilo. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že při odběru krve musím předem upozornit sestřičku na mé "odběrové nevolnosti"... a že jehlu mi může píchnout až po mých slovech: "Tak už teda můžete.", jsem byl v lehce neklidném očekávání, co se mnou tato "anatomická exkurze" udělá. Dokonce jsem uvažoval i o kýblu, který by při nenadálých stavech posloužil jako "kápézetka". Lenost naštěstí zvítězila, kýbl zůstal v koupelně... a já si po shlédnutí vítězoslavně řekl, že jsem si aspoň ušetřil cestu. Snímek mě totiž nechal chladným jako mrtvolu v márnici. Nebyla tam snad jediná výrazná scéna, která by se mnou pohla... a tak jsem si lehce znuděně chroustal chipsy a dumal na tím, jak nepovedeně může být zpracován vcelku zajímavý námět. Shrnuto a podtrženo: klasické béčko, které obsahuje všechny možné "tradiční postupy" a béčkovské fígle a lekačky... ale kterému chybí to podstatné a nejdůležitější - napětí. Poznámka: Při scéně z policejní stanice jsem měl pocit, že se do ANATOMIE přimíchal sample ze seriálu "Malý pitaval z velkého města". A alespoň jeden klad závěrem: Konečně někdo, kdo se nebojí říct, co jsou to ti lidé z AAA Auto ve skutečnosti zač. ;o) ()

vincent odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne zle spracovaný námet, ktorý vlastne ani nebol zlý. Neskutočne stupídny sled scén spolu s nelogikou (alebo som to možno predsa len nepochopil ja sám) spôsobil, že som niekde v dvoch tretinách filmu stratil prehľad vo co gou. Scény, ktorých som sa mal asi zľaknúť, ma nechali bez pohnutia. Ľakačky boli úplne trápne. Záver bol neskutočne naťahovaný a popretkávaný akýmysi scénami, kde bol pokoj, či dokonca súlož. No a posledná naháňačka je typu, kedy už začnete držať palce tomu zlému, aby toho dobrého konečne poriadne dobodal, pretože ten stále akýmsi spôsobom útočníkovi utečie (či stále keď prebehne okolo rohu, získa pár metrový náskok pred prenasledovateľom :). Franku Potente mám naozaj rád, len škoda je, že si nedá pozor na filmy v ktorých hrá. No ale každý potrebujeme platiť nájom, všakže?! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama