Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry "Hank" Howard pracuje jako vědec v armádní laboratoři a snaží se vytvořit sérum zajišťující nadlidské schopnosti, nicméně už čtyři roky pouze selhává. Také miluje dceru svého šéfa (generála), kterou chce pořádat o ruku. Aby ho přesvědčil o svých schopnostech, rozhodne se aplikovat sérum přímo sobě. To však zareaguje neočekávaně a z Hanka se ve zlomku vteřiny stává Amazing Bulk, obří fialový mstitel. (C0r0ner)

(více)

Recenze (30)

Emperor1 odpad!

všechny recenze uživatele

Váhám, zda to brát vážně, a nebo s nadhledem jako pokus o parodii. Bohužel i v tom druhém případě to je nuda a stejně pořád přetrvává dojem, že to někdo myslel skutečně vážně. Viděl jsem zajímavější a mnohem vtipnější bizarnosti, které skýtaly jakous takous zábavu. Tohle je prostě jen hloupé a nudné. Takže se svým hodnocením nepřidám k těm, kteří tomu dávají 5 hvězd už jen "z principu" a přiznávají tomuto paskvilu byť jen minimální hodnotu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tady si každý obhájí jakékoli hodnocení - efekty jak z Malování, hudební doprovod od Mozarta a dalších skladatelů, scénář tragický, herci asi nejhorší, co jsem kdy viděl..., nicméně je to prostě nehorázná prdel, že někdo něco takového natočí = celé to tak neskutečně špatné bylo schválně. Kdo neviděl, neuvěří. 50% ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Film tak amatérsky, tak zlý, že aj tvorba Asylum alebo slovenských televízií pri nich vyzerajú ako ašpiranti na Oscara. Garantujem všetkým, že s takou hroznou animáciou ako v Bulkovi sa nestretnete v žiadnom inom filme. Nedá sa to popísať, to proste musíte vidieť Tvorcovia sú si samozrejme vedomí, že je to neskutočný brak, a tak si aspoň uťahujú sami zo seba a snažia sa z toho spraviť komédiu. Pár momentov ma pobavilo(najmä kvôli spomínaným animáciám Bulka a okolia), ale celkovo sa Amazing Bulk nezaradil u mňa k filmom ako Fateful Findings alebo The Room u ktorých som sa presmial od začiatku do konca nad ich nekvalitou a absenciou filmárskeho talentu u tvorcov. Väčšinu času to bola totiž nuda a trápenie. Úplne postačí, ak si na youtube nájdete nejaký 10 minútový zostrih najlepších(ehm teda lepšie povedané najhorších) scén z filmu. Alebo teda to risknite, ale upozorňujem: iba na vlastné riziko. Miesto v najrozporuplnejších filmoch je jasné, keďže pri podobných nehodnotiteľných filmoch sa vždy budú množiť recesisti s 5 hviezdami a objektívni užívatelia s odpadmi. Ja zostanem na 1, za tých pár neopakovateľných scén, ktoré film obsahuje. Znova by som už do toho určite nešiel... ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

jako komedie, kterou vytvářely děti by to bylo možná dobrý. ALe jestli toto někdo myslí vážně? I ty monology a celkové scénář zní, že si hrál malej kluk kterej se blíží k pubertě. Už vím. Táta se díval jak si hraje jeho syn a napsal dle něj scénář. Animace jak z roku 2000. Jednu hvězdičku za záchvaty smíchu /jak je to špatné. "Parodie na zdravý rozum". Už jen upoutávka na film je tak špatná. Já nevím dá se to vůbec nazvat filmem? Mnohem větší zábava je Partička: scénky: třeba reklamace nafukovací panny. ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná prdel. Vážně. Tohle prostě musíte vidět, protože až tohle uvidíte, tak dáte každému Asylum filmu minimálně 3 hvězdy za snahu. Tohle dělalo vážně nějaké dítě v PC, protože nevěřím že něco takového může vzniknou v jakékoliv společnosti. Něco takového se jen tak nevidí. Polovina filmu je namalovaná pastelkama (a to doslova) a triky jsou jak z 30 let starého pokusu vytvořit "něco" v počítači za pomocí malování. ()

Zajímavosti (10)

  • Film je mockbusterem filmu Neuvěřitelný Hulk (2008). Několik postav ve filmu je do očí bijící paralelou s postavami z Hulka. Henry Howard (Jordan Lawson) vychází z Bruce Bannera, generál Darwin (Terence Lording) z generála Rosse, Hannah Darwin (Shevaun Kastl) z Betty Ross a Bulk z Hulka. (KGBelik)
  • Film měl být původně parodií na Spider-Mana s hlavní ženskou hrdinkou. (KGBelik)
  • Film byl natočen za 5 až 6 dní a poté strávil přes rok ve střižně. (KGBelik)

Reklama

Reklama