Reklama

Reklama

The LEGO Story

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Dánsko, 2012, 17 min

Režie:

Kim Pagel
(další profese)

Obsahy(1)

10. srpna 2012 oslavilo LEGO 80. výročí! Při této příležitosti vytvořila společnost LEGO Group krátký animovaný film o historii LEGO hraček. Tento film popisuje historii jedinečných LEGO hraček již od roku 1932! (oficiální text distributora)

Recenze (25)

swinevenca 

všechny recenze uživatele

LEGO by nebylo, čím je dnes, nebýt dědy, jeho smyslu pro kvalitu a hledání dokonalosti. Otec pevně věřil v nekonečné možnosti systému LEGO. A Kjeld hodlá dovést tuhle myšlenku ještě dále - nabádá děti, aby zkoumaly, prožívaly a vyjadřovaly vlastní svět. Svět bez hranic. Jak roztomilá a něžná pohádka, mistr. Ale když vidím pravdu trochu jinde a momentální hlavní zálibou LEGA je, podle mého povrchně získaného názoru, převádět všechno populární do drahých neuniverzálních herních balíčků a půvabných filmů, které s aktivní fantazií nesouvisí ani zbla, byla by paráda, kdyby to Kjeld na konci téhle hezky zabalené reklamy upřímně rozjel v rytmu jejich pilotního filmu: Všechno je to zboží!!! ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Hezký nápad, popsat vznik a vývoj nejgeniálnější hračky světa. Současným designérům bych však vzkázal(nikoliv ekonomicky doporučil), méně podléhat marketingovým trendům. Vykašlete se na portfolio kopírující filmové blockbustery, stejně tak na přehnanou samoúčelnost výsledného produktu, ze kterého pak nelze sestavit nic jiného. Lego nesmí ztrácet na své univerzálnosti. Podle mě nikdy nevznikla lepší platforma, než Lego city. Sakra, vždycky jsem chtěl letiště:) Vlastně ho chci pořád:) ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Som veľmi rád, že to vzniklo. Urobiť takýto film k 80. výročiu jednej z najúžasnejších hračiek, k LEGU je skutočne krásne. Je to veľmi pekne nadabované/narozprávané a celkove história LEGA je tu nádherne spracovaná. Odporúčam si pozrieť aj The LEGO Story: Outtake, čo ukazuje aké je LEGO "bolestivé" a ako to je v mnohých rodinách. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Po shlédnutí Lego příběhu, ze kterého jsem byl nadmíru spokojen, jsem obejvil tento animovaný příběh historie LEGA. Krásně a dá se říct až pohádkově vylíčené problémy, strasti a samozřejmě i radosti z úspěchu v 17.minutové procházce historií LEGA. Nemám co více dodat, u lega jsem strávil dětství, krásné dětství ! ()

Zajímavosti (1)

  • Film vynikl při příležitosti 80. výročí Lega, které připadlo na 10. srpen 2012. (konvax)

Reklama

Reklama