Reklama

Reklama

Lucky Day Forever

Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi
Polsko, 2011, 17 min

Obsahy(1)

'Prole 514' sníva o výhre vo Veľkej lotérii. Výherca je totiž premenený a je mu umožnený vstup do elity Bielej spoločnosti, kde je každý krásny, mladý a šťastný a trávi svoj bezstarostný život zabávaním sa a žúrovaním. Jedného dňa sa túžba číslu 514 vyplní. Avšak je to to, čo skutočne chcel? (whack)

Recenze (4)

whack 

všechny recenze uživatele

Kritika systému a sociálnej nerovnosti temnej, blízkej budúcnosti, alebo kritika hlúpej ľudskej túžby byť členom umelej, vyššej spoločnosti? Kto je na vine, keď plebs chce byť elitou, namiesto toho, aby jej do hrobu pomohol? Kto chce kam, pomôžme mu tam. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když k tomu, co si nejvíce představujete, skutečně dojde? Jaké budou vaše pocity? Zajímavý dystopický filmy, kterému sluší animace. Tady je ukázka toho, že když se chce, tak animací je možné dělat silné příběhy, a to i v krátkém čase. ()

d3arts.cz 

všechny recenze uživatele

Nejúspěšnější film animátora a tvůrce Aleka Wasilewského, za jehož vzestup může koprodukce z portálu Newgrounds.com. Film uchvacuje svou dystopičností a atmosférou. Rytmus a styl, už může pouze přebít jen skvělá hudba od Australana Edwarda Harrisona. Silný a jednoduchý příběh, hypnotizující charaktery. Potěšující je, že jde o nezávislou produkci. Dost superlativ, film jde shlédnout online a stojí to za to. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama