Reklama

Reklama

True Skin

Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2012, 6 min

V nedaleké budoucnosti, kde jsou tělesná vylepšení znakem nadřazenosti, musí jít Kaye doslova i v přeneseném slova smyslu s kůží na trh, aby unikl pronásledovatelům, kteří usilovně pátrají po přísně tajném prototypu, který je právě v hrdinově vlastnictví. (Brousitch)

Recenze (11)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně doufám, že takhle to jednou vypadat nebude a jestli jo, tak se toho nechci dožít. Tento snímek je především spleť obrazů jdoucích rychle za sebou se spoustou neonu a barviček (ano neonových), tmy a naprosto hnusně zohavených lidí, kteří už vlastně nejsou lidi. Zajímavé a možná i děsivé. Možno zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=ZfCw0J3AJ_I ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Podmanivá hudba na pozadí příběhu, který si v atmosféře podobné Blade Runnerovi umě půjčuje ze sci-fi klasik alá Minority Report, Zvláštní dny, Tron... a z vypůjčených prvků vytváří celkem slušnou historku jdoucí vlastním směrem. Samotný konec mě přivedl k myšlence, zda bude vůbec ve fiktivním světě ještě potřeba škol, když nám harddisk v hlavě umožní vše načtené a viděné nosit stále dopodrobna zaznamenané v paměti (tak trochu Limitless bez pilulí)... Čtvrtá hvězda za skvělej hudební podkres a barvičky, protože já barevnou vizi budoucnosti prostě hltám plnými doušky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdo nechce onemocnět, zestárnou a zemřít." Ani já po tom netoužím, ale pokud by alternativa spočívala v mém neustálém vylepšování, tak si pro smrt dojdu tak, jak to umí jen plně organické individuum. Jinak mě ta fofrnávštěva budoucnosti nijak zvlášť nebavila, ale na druhou stranu to v ní dost dobře vypadalo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vizuální orgie, podmanivá hudba.Moderní hi-tech Cyberpunk má prostě co nabídnout.Připomínalo mi to svým způsobem herního Tekkena (vizuál,hudba) a každý kdo se v téhle době zabývá elektronikou všobecně musí být nadšený jako já.První věc od Tron : Legacy, která mě v tomhle žánru opravdu zaujala a na celovečerní verzi se mooc těšim.80%.Škoda nijakého finále. ()

Zajímavosti (2)

  • Potom ako film zhliadol producent David Heyman, rozhodol sa vytvoriť celovečernú verziu. (toi-toi)
  • Autorom hudby je houseový DJ J-Punch. (toi-toi)

Reklama

Reklama