Reklama

Reklama

True Skin

Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2012, 6 min

V nedaleké budoucnosti, kde jsou tělesná vylepšení znakem nadřazenosti, musí jít Kaye doslova i v přeneseném slova smyslu s kůží na trh, aby unikl pronásledovatelům, kteří usilovně pátrají po přísně tajném prototypu, který je právě v hrdinově vlastnictví. (Brousitch)

Recenze (11)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Podmanivá hudba na pozadí příběhu, který si v atmosféře podobné Blade Runnerovi umě půjčuje ze sci-fi klasik alá Minority Report, Zvláštní dny, Tron... a z vypůjčených prvků vytváří celkem slušnou historku jdoucí vlastním směrem. Samotný konec mě přivedl k myšlence, zda bude vůbec ve fiktivním světě ještě potřeba škol, když nám harddisk v hlavě umožní vše načtené a viděné nosit stále dopodrobna zaznamenané v paměti (tak trochu Limitless bez pilulí)... Čtvrtá hvězda za skvělej hudební podkres a barvičky, protože já barevnou vizi budoucnosti prostě hltám plnými doušky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdo nechce onemocnět, zestárnou a zemřít." Ani já po tom netoužím, ale pokud by alternativa spočívala v mém neustálém vylepšování, tak si pro smrt dojdu tak, jak to umí jen plně organické individuum. Jinak mě ta fofrnávštěva budoucnosti nijak zvlášť nebavila, ale na druhou stranu to v ní dost dobře vypadalo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá ukázka toho, jak by to třeba mohlo v budoucnu vypadat. Každopádně je to docela děsivá představa. Závěrečná myšlenka se mi líbila asi nejvíc. Celkově tomu ale něco scházelo, možná to mohlo být více rozvedeno a tempo mohlo být možná méně zběsilé. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Vzpomněl jsem si na hru Deus ex. Ovšem tento kraťas jí nesahá ani po kotníky. Ten nápad ani provedení mě zas tak nenadchli. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vizuální orgie, podmanivá hudba.Moderní hi-tech Cyberpunk má prostě co nabídnout.Připomínalo mi to svým způsobem herního Tekkena (vizuál,hudba) a každý kdo se v téhle době zabývá elektronikou všobecně musí být nadšený jako já.První věc od Tron : Legacy, která mě v tomhle žánru opravdu zaujala a na celovečerní verzi se mooc těšim.80%.Škoda nijakého finále. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně doufám, že takhle to jednou vypadat nebude a jestli jo, tak se toho nechci dožít. Tento snímek je především spleť obrazů jdoucích rychle za sebou se spoustou neonu a barviček (ano neonových), tmy a naprosto hnusně zohavených lidí, kteří už vlastně nejsou lidi. Zajímavé a možná i děsivé. Možno zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=ZfCw0J3AJ_I ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka je jednoznačně to, co tenhle film zachraňuje a posouvá ho o něco výše. Příběhově to není až tak zajímavě, ale zde prezentovaný a vytvořený svět je plně funkční a dobře se na něj dívá. Digitální triky jednoduché, za to efektní. ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

snad ne tolik vzdálená budoucnost, na kterou se už snad 15 let těšim jak malej Jarda. no poslední dobou mám i pocit, že se toho dožiju. ()

Reklama

Reklama