Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulson se konečně utká s Whitehallem tváří v tvář a osudy všech zúčastněných naberou dramatických obrat. Skye se dozví šokující tajemství o své minulosti. (TV Nova)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátý díl What They Become je takové pomyslné finále uprostřed série, které rozděluje tuto sérii na 2 části. A je to super. Bohužel se o tom nedá moc mluvit bez SPOILERŮ, takže celý tento komentář je obsahuje. Postavy jsou dost zajímavé a všechny jsou fajn. Děj je zajímavý, je tu hromada dost dobrých momentů. Můžu vypíchnout třeba setkání Skye a jejího otce. Když už jsme nastínili ty záporáky, Skyin otec Calvin Zabo je skvělý, je charismatický, je sympatický a dost mu rozumíte a chápete proč dělá to, co dělá. Pak je tu Whitehall, který je taky dost charismatický, akorát bohužel neměl za celou epizodu moc prostoru (vlastně ani za celý seriál :D) a jeho smrt je taková pro mě docela odfláklá. Ale aspoň dala dobrou motivaci a základ pro to, proč by měl Calvin nenávidět Coulsona. A pak je tu samozřejmě posledních 10 minut, které jsou naprosto epické. Konečně se nám do celého Marvel Cinematic Universe velkolepě představuje celá rasa Inhumans, která samozřejmě bude brutálně důležitá pro celý zbytek seriálu a tento okamžik změnil Agents of S.H.I.E.L.D. k nepoznání. Ještě zmíním Tripovu smrt, která je fajn a docela emotivní, bohužel Trip v seriálu neměl vůbec žádný prostor, takže ani ta jeho smrt není pro mě tak dobrá. A ve finální scéně se nám nastiňuje, o čem bude druhá polovina série. Skvělý díl. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • V tejto epizóde je odhalené, že Skyein (Chloe Bennet) otec sa volá "Cal", ako "Calvin Zabo", ktorý je lepšie známy ako Marvel darebák "Mister Hyde." (Pat.Ko)
  • Lekár volá Skye (Chloe Bennet) "Daisy". Toto je odkaz na agentku SHIELD Daisy Johnsonovú, ktorá v komiksoch tiež vystupuje ako superhrdinka Quake. (Pat.Ko)
  • Hunterova (Nick Blood) veta "Pripoj sa k SHIELD. Pozrieť exotické miesta. Spoznať nových ľudí. A zabiť ich." je prevzatý z Olovená vesta (1987). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama