Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým se musí dostat z Konstrukce. (Disney+)

Recenze (7)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Farewell, Cruel World! je takové ukončení celé Agents of Hydra části. A velice se povedlo. Epizoda má spoustu emocionálních momentů a celkově celé probuzení postav zpět do reálného světa je skvěle provedeno. Za zmínku stojí určitě Mack, který tu má velice pěknou emoční linku. A pak pochopitelně Fitz. Doktor ve Frameworku je stále boží, je charismatický a jeho dynamika s Radcliffem je skvělá. A jeho probuzení z Frameworku, jeho reakce a pocity, to je prostě výborná scéna. Taky tu máme Aidu, ze které se stal člověk, a jediné co chci zmínit je její hudební znělka, právě ve scéně, kdy získá lidské tělo. Protože z téhle scény hrozně mrazí, hlavně díky hudbě :D Velice dobrá epizoda. Teď už nás čeká pouze finále série. Hodnocení: 80% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sákryš, poslední díl z matrixu a Ward nikde? :O Ježiš, tolik postav mi bude chybět, snad v páté poslední sérii bude nějaký reunion. Ale o tom i skvělý seriál je a Agenti se drží úplně neskutečně navrcholu..Jestli se to udrží do konce série..jde seroš do oblíbených.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde sa vracia hlas Phila Coulsona (Clark Gregg), ktorý predstavuje sekvenciu "V predchádzajúcich epizódach ste videli...", ktorý bol nahradený hlasom Daisy Johnsonovej (Chloe Bennet) v predchádzajúcich epizódach. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama