foto

Henry Simmons

  • nar. 1.7.1970 (49 let)
    Stamford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bedtime Story
Phenom
2015 Synapse
Two Bellmen
2014 Pro dobrotu na žebrotu
2013 Vystrašený šepot (TV film)
Z ulice na green
2009 Georgia O'Keeffeová (TV film)
Táta šampión
2007 Na jih od Pico
2006 Divná sešlost
Insurgents, The
Něco nového
2005 Lackawanna blues (TV film)
Už jsme tam?
2004 Spartakus (TV film)
Taxi
2001 Gentleman's Game, A
1999 Let It Snow
On the Q.T.
1994 Nad košem

TV seriály

2020 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The New Deal (S07E01)
2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
The Sign (S06E12)
From the Ashes (S06E11)
další epizody (11)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The End (S05E22)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
další epizody (17)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
další epizody (19)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
Deals with Our Devils (S04E07)
The Good Samaritan (S04E06)
další epizody (11)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
S.O.S. Part 2 (S02E22)
S.O.S. Part 1 (S02E21)
Scars (S02E20)
další epizody (12)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What They Become (S02E10)
Ye Who Enter Here (S02E09)
The Things We Bury (S02E08)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mladé hvězdičky (S16E03)
Americká ostuda (S16E02)
2013 Coogan Auto (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Second Generation Wayans (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola na nebesích (S08E12)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
Man Up (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Souhra náhod (S08E08)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
One Hit Wonder (S02E15)
Leaving Las Vegas (S02E14)
další epizody (5)
2007 Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Every Breath You Take (S02E10)
Burning Sensation (S02E09)
další epizody (23)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sins of the Mother (S01E10)
Dial M for Monica (S01E09)
Love Triangle (S01E08)
další epizody (4)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky