Reklama

Reklama

VOD (1)

Je odhalena Fitzova utajená cesta za týmem. (Disney+)

Recenze (9)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hunter potěšil, klidně bych ho vyměnil natrvalo s Yo-yo. Jinak konečně díl na Zemi, sice tady bylo celkem dost humoru, ale to utíkání před vojákama bylo zajímavější než nějaký otročení v kosmu. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rewind je prostě dobrá epizoda :D Když si to člověk vezme, je vlastně totálně zbytečná, ale je prostě super :D Sledujeme zde Fitze, konkrétně jeho počínání po tom, co byl zbytek S.H.I.E.L.D.u přenesen do budoucnosti. A je to dost fajn, Iain De Caestecker si tuhle postavu strašně dává, Fitz je sympatický a je super ho sledovat. Parťáka mu zde nedělá nikdo jiný, než Hunter, kterého jsme neviděli od jeho odchodu ve 3. sérii a Hunter je prostě pořád stejný frajer :D Dynamika těhlech dvou, jejich vzájemná interakce, jejich humor, to je tahoun téhle epizody a opravdu se to povedlo. Zároveň se dozvídáme i něco o loru celé série, představuje se nám rasa Chronicomů a postava Enoch, který je jednoduše skvělý :D To jak se chová a hlavně jeho totální 100% neutralita v obličeji je neskutečná :D Joel Stoffer si Enocha hrozně užívá a je to na něm vidět. Skvělá epizoda. Hodnocení: 80% ()

EH17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byla taková Fitzova one man show :D Iain De Caestecker si to dává parádně! A z Hunterova návratu jsem taky potěšen. Pátá čada fakt jede bomby! Neskutečné, kam se seriál posunul... ()

domco61 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hunterov comeback bol skvelý, síce ako tuto ludia píšu, aj ja som mal občas problém ich rozlíšiť, ale kludne by som uvítal aby sa aj s boby vrátili nazad .... chýbajú tu ()

Reklama

Reklama