Reklama

Reklama

Sbal si mě

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 27 min

Režie:

Jiří Charvát

Účinkují:

Petr Vojnar

Recenze (22)

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

snesu hodně a tak nějak jsem nikdy nechápal význam věty "je mi u toho trapně." až teď jsem ho pochopil! Na druhou stranu je aspoň vidět, že to nejsou žádní (doufám) najatí herci... každopádně "moderátor" Petr Vojnar je neuvěřitelně nechutnej metrosexuál a dovedu si tam představit někoho daleko, daleko lepšího... ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn pořad pro chvíle na WC a jako večerníček před spaním, díky své přístupnosti na youtube z mobilu :D Akorát díly se staršími účastníky jsem po pár minutách vypínal a také jsem nemusel ty, kde balila žena - a ještě ke všemu neatraktivní. V tomhle oboru by šlo ale udělat mnohem víc - čekal jsem, že se tu bude provozovat "skutečné balení" a budou to mít pod palcem lidé, kteří se v oboru skutečně vyznají. Třeba takový Tomáš Baránek (autor knihy Jak sbalit ženu). Přičemž tohle je jenom amaterská třída, nechápu důvod se přihlásit do tohoto pořadu - člověka, který vás jenom bude držet za ručičku najdete málem na každém rohu a nemusíte blbnout před kamerou... a pro mě, jako pro diváka neznamená žádné duševní obohacení - pouze zkrácení dlouhé chvíle... ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Podle mě je to docela v pohodě. Ok, někteří lidé jsou trochu moc, formát není uplně nejlepší, ale celkově to ujde, ta myšlenka je konec konců snad i dobrá. A Vojnar, kterého jsem doteď nesnášel, tím u mě o něco stoupnul. Když mluví z patra a reaguje na soutěžící, je podstatně lepší, než když předčítá nějaký stupidní veledíla ze scénáře u Krampola atd. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený pořad. Žasnu, s jak pestrým defilé zoufalců jsem se za krátkou existenci tohoto pořadu již stihl seznámit. Místy je to bohužel občas nuda, když se sejde kombinace nudný patron / šedivá myška & nenápadité úkoly, ale celkově mě tenhle pořad strašně baví a obecně na českých televizích formát seznamky dlouhodobě postrádám. I proto jsem existenci tohoto solitérního zástupce přivítal s povděkem, byť je zřejmě otázka - s ohledem na známé finanční problémy TV Pětka - jak dlouho ho ještě vydrží vysílat :-) Guilty pleasure jak má být. ()

007. 

všechny recenze uživatele

Ty vole, to je úlet.1.Díl: Borec s kšiltovkou I Love Porno se diví, že nemá úspěch a v limuzíně se holky, kterou zná snad několik desítek minut, a kterou mu sbalil moderátor, ptá, jakou má nejradši polohu atd. a pak se diví, že nemá úspěch. Já se fakt bavím. 2.Díl Petr se teda vyvedl. "Jsem docela milej kluk nebo Musím si spravit rukávky".4. Díl měl velice sympatickou slečnu, 5. Díl sympatickéj ajťák. 7. a 9. Díl Oba týpci, od kterých, být ženou, bych rychle zdrhal. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama