Reklama

Reklama

El sexo de los ángeles

  • angličtina The Sex of the Angels
Trailer

Obsahy(1)

Bruno je mladý študent ktorý vedie dlhoročný láskyplný vzťah s Carlou. Po stretnutí s Raiom sa však veci začnú komplikovať a Bruno začína objavovať svoju doposiaľ neznámu stránku sexuality. Carlu toto zistenie najskôr zničí, ale postupne mu jeho aférku začína tolerovať pre veľkú lásku, ktorú k nemu cíti. Vzniká tak zaujímavý milostný trojuholník plný prekvapení. (Mishqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Láska je láskááá, když choděj kluci s klukama a holky s holkama a nebo taky všichni se všema :-) Netradiční trojúhelníček odehrávající se v mé oblíbené Barceloně, to už je něco co mě musí zaujmout. Celý tenhle příběh stojí na hlavních představitelích a Carla, Bruno i Rai byli naprosto boží a ve svých rolích famózní. A co se týče uvěřitelnosti toho jejich vztahového mixíku....proč ne, já to beru....jsou mladí, bezstarostní, nespoutaní, toužící si užívat, zažívat nepoznané, ochutnávat život a objevovat veškerá jeho zákoutí a třeba i slepé cesty. Může být, to vše k mládí patří a konec filmu se závěrečným tanečkem všech zúčastněných se moc povedl a jako pro Carlu úžasná věc, mít takové dva sexy hřebečky jen a jen pro sebe :-))) ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Film o trojici nešťastníků zmítaných vášněmi a emocemi by zřejmě vyhrál soutěž o největší počet hereckých scén s postavami se ztrápeným kukuč (psí oči) jedněch vůči druhým ve všech možných kombinacích. Místy až komické zvraty nakonec ústí do kuriózního spletence, který kupodivu připomíná pohádkový konec - v reálu by však to skutečné vztahové drama teprve začalo. Má to něco do sebe, nechybí tomu správná chemie mezi protagonisty a relativně věrohodná psychologie postav. Možná že pro současný trend nestandardních vztahových modelů to lze pojmout i za určitý reprezentativní edukační materiál :) ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Začíná to trochu obyčejně, potom se to zvrhne v cosi, co nevzbuzuje naprosto žádné emoce a končí to naprostým úletem nad úlety. V mnohém to připomínalo Tykwerův film Drei (2010), z něhož si Villaverdeův snímek ale bere jen určité motivy, které potom nedokáže už dál rozvíjet, jen vršit jednu banální scénu za druhou v domnění, že se jedná o bůhvíjak sofistikovaný pokus o nonkonformní pohled na lidskou sexualitu. Za mě určitě ne, přestože Álvaro Cervantes i Llorenç González jsou fakt luxusní borci. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zmatený a místy hodně iritující film, který by mě opravdu naštval, nebýt toho poněkud dobře udělaného konce a závěrečné písně. Absolutně jsem v některých pasážích nechápal chování hlavních tří protagonistů a nedokázal jsem se vcítit do jejich problémů, což vedlo k tomu, že mě film chvílemi nudil a zdál se zdlouhavý. Samozřejmě chápu jejich vnitřní zmatek, ale čeho je moc, toho je moc. Neříkám, že se mi nelíbil námět, ale samotné zpracování bylo průměrné, jelikož se z toho dal udělat mnohem více úderný a autentičtější zážitek. Zkrátka pro mě do jisté míry celkem zklamání, které bylo, jak už jsem říkal, vykompenzováno zejména závěrem. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnávat tenhle film s Bertolucciho Snílky. Jenže Sex andělů je spíše bohužel takovou studentskou telenovelkou, která je po formální stránce neskutečně nudná (střihová skladba nabízí plno zbytečných momentů) a zhruba od poloviny filmu ubíjejícím způsobem překombinovaná (ač samotný děj tolik složitý není, způsob vyprávění ho zbytečně zamotává). Jediný důvod, proč jsem film pouštěl byla Àstrid Bergès-Frisbey a i po jeho konci je ona tím jediným, co stojí vůbec za řeč. 4/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama