Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde + pivovar + v jedné z hlavních rolí vždy plný půllitr piva? To zní hodně dobře, ale děj je zde takový průměrný a předvídatelný. Sice určité očekávané aspekty děje zůstanou "na půli cesty", ale to není zrovna věc co by děj samotný nějak ozvláštnilo a dodalo nějaký "zvrat". Herecké výkony jsou solidní, ale právě skrze nevýrazný příběh ani nemají jak vyniknout. Potěšila závěrečná scéna v jídelně. Průměrné a lehce nadhodnocené 3z5 . ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hm, mizérie. Nejvíc mě srala Anna Kendrick. Zaprvý je vošklivá, zadruhý neumí hrát a zatřetí jí pro jistotu byla přidělená role tý největší pizdy. To se pak moc nedá svítit no. Dějový zvraty jsou navíc ze zákona buď hloupý, nebo předvídatelný až běda, a tak jedinou zajímavou věcí na Drinking Buddies zůstává uncredited Jason Sudeikis. :)) ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Kdo by nechtěl vidět překrásnou a jednu z mých nejoblíbenějších hereček současnosti Olivii Wilde, jak do sebe hází jedno pivo za druhým, chce píchat a celý film se chová jako chlap? Navíc ten její kolega z práce, kterej mi vyzáží připomínal Zacha Galif... (nikdy si to příjmení nezapamatuju) byl také super. Toho herce vůbec neznám, ale budu si na něj od teď muset dávat bacha. Opravdu hodně netradiční komedia/romantika, ale o to lepší. Určitě doporučuju. ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Nudnejší film som za poslednú dobu fakt nevidel a musel by som teda veľmi dlho spomínať, kedy naposledy som pri filme tak trpel a mal som ho chuť po 45 min. vypnúť. Vydržal som a čakal, že možno koniec ten film nejako zachráni, nestalo sa. S hodnotením by som šiel možno ešte nižšie, ale vo filme, kde hrá Jake M. Johnson tak sympatického chlapa, s ktorým mám dosť spoločného + uvidím na pár sekúnd prsia Olivie menej než 4/10 dať proste nemôžem. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

názvem poutavá nezávislárna, do níž jsem se pustil jen kvůli Olivii Wilde, která je zde hodně příjemná a sympaticky přirozená, a Anně Kendrick, která byla naopak nezvykle nudná a nevýrazná.. film jako takový vlastně nemá moc co nabídnout či sdělit, a tak jediným důvodem, proč dávám více než dvě hvězdy, je právě zmíněná Olivia Wilde s bonusem v podobě na chvíli odhaleného poprsí.. slaboučké 3* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)
  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama