Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde + pivovar + v jedné z hlavních rolí vždy plný půllitr piva? To zní hodně dobře, ale děj je zde takový průměrný a předvídatelný. Sice určité očekávané aspekty děje zůstanou "na půli cesty", ale to není zrovna věc co by děj samotný nějak ozvláštnilo a dodalo nějaký "zvrat". Herecké výkony jsou solidní, ale právě skrze nevýrazný příběh ani nemají jak vyniknout. Potěšila závěrečná scéna v jídelně. Průměrné a lehce nadhodnocené 3z5 . ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Naprosto rozumím lidem, které tenhle film nezaujal nebo ho považují za příšernou nudu. V podstatě se tu celou dobu nic zajímavého neděje, styl točení je až přehnaně "indie" a konec vyzní úplně do prázdna. Já se ale i přesto docela bavil (nebo spíše nenudil?) a to hlavně díky obsazení (v podstatě bez Olivie Wilde bych o to ani nezakopl). Celkově je to hlavně konverzační drama, které zachycuje příběh několika lidí pracujících v pivovaru, případně jejich partnery. Nic od toho nečekejte a snad nakonec budou převládat kladné pocity. 55 % ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nebyla to ani komedie, ani drama, ani romantický film. Vlastně to bylo takové prázdné nic, které si třetí hvězdičku zasloužilo jenom díky občasnému šaškování Olivie Wilde a pivovarskému prostředí. Ne že by se člověk během sledování nudil nebo otravoval, ale po skončení jsem si sám nemohl odpovědět na otázku: "O čem to bylo?" 50% ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Občas se mi přihodí, že zhlédnu film, o němž si povím, že bych pro něj chtěl sám napsat předlohu, a kdyby následně vypadal takto, byl bych spokojen. Drinking Buddies má jeden zásadní problém, a to, že ne každý si jej dokáže vychutnat do dna, dost možná bude toto téma připadat spoustě lidem vzdálené, otravné, anebo zbytečně protahované, přehrávané a okecávané. Jenže právě v tom tkví veškeré kouzlo. Vůbec není snadné zachytit kamerou, co se odehrává mezi dvěma lidmi. Zvlášť, když se většina příběhu odehrává pouze v jejich hlavách. V tomto případě však bylo nesmírné štěstí, že hlavní role ztvárnili Olivia Wilde, Jake M. Johnson a Anna Kendrick, mezi kterými to jednoduše funguje. Dlouho jsem neviděl něco tak procítěného, emocemi nacpaného, lidského, přesto trochu bláznivého a tolik mi blízkého. Uznávám, že mé hodnocení je maximálně subjektivní, ale zde si veškerý nadhled odpustím a jen poděkuji Joe Swanbergovi za výjimečný film, jenž se do mě pevně zahryzl a už nepustil. Ne, že bych ani zde neviděl pár drobností k poupravení, ale kašlu na to, protože tady to prostě funguje. Ne vždy mmůžeme získat vše, co chceme. P.S. Nezapomeň na pivo. (90 %) ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Film, který má v sobě takovou zvláštní energii, která se vidí jednou za čas. Nevím čím to je, ale patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Asi je to z toho důvodu, že takových filmů, takto směřovaných, je velmi málo a s podobným filmem jsem se ještě nikdy nesetkala. Někdo si řekne " Joo, natočíme romantickou komedii, vůbec nevadí, že bude stejná jako 150 dalších, lidé se na to rádi podívají". Na jednu stranu je to pravda, ale takhle to nefunguje. Proč se točí pořád stejné filmy? Proč někdo nevymyslí konečně něco pořádného a omílá se vše stále dokola a dokola? Poté se sejde několik podobných filmů a člověk je nedokáže rozeznat od sebe. Hodnotím 5*, protože je to originální a nic v tom filmu není přehnané. Bravo prostě. Konečně jsem se dočkala. Zdá se mi, jako bych na tento snímek čekala celý svůj život. První film s parametry, které přesně splňují moje myšlenky a očekávání. Pohodový, nenáročný, vtipný, chvilkami napínavý romantický snímek s příjemnými, sympatickými hlavními hrdiny Konečně někdo překonal tu hranici mezi ohraným a dobrým filmem. Úroveň Drinking Buddies je hodně, hodně nadprůměrná, která přesahuje všechny mé očekávání, které jsem od filmu očekávala. Stydím se, že jsem tak dlouho shlédnutí odkládala a opravdu můžu říct, že patří mezi mé nejoblíbenější filmy vůbec, už svou podstatou. Tohle je jasný příklad filmu, kdy méně znamená více. Tady nepotřebují být rádoby vtipné hlášky a přeslazené romantické scénky. Tohle je prostě život jako takový a mně to prostě ohromně nadchlo. Konečně někdo dokázal zachytit každodenní trable a zážitky s přáteli, které každý prožívá a nebo prožije. Jsem nadšena, opravdu. Jediné co nechápu je, jaký vůl mohl vymyslet " Kámoši až na dno lahve". Zní to jako tuctový film, kterých je všude kolem mraky. Bože. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama