Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

VOD (1)

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sledovat počínání těchto dvou mladých párů není příliš zajímavé či objevné, jedná se o takovou tu klasickou vztahovku v pomalejším tempu.. Společně strávený víkend jim zamíchá karty a oni se topí ve vlastních emocích.. Inu, pokud někdo nemá jasno v tom, kde končí přátelství a začíná intimní vztah, zřejmě by se neměl pouštět do podobných experimentů.. Olivia Wilde je půvabné stvoření, no na druhou stranu tu není ani jeden mužský, který by za hřích stál.. Koukat na pěknou ženu je sice bezva, ale pohled na atraktivního muže je mi přece jen bližší a to se mi nesplnilo.. ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tohle je docela nudný film o ničem. Je tu však jedno velké ALE! Tím ALE mám na mysli epickou závěrečnou scénu, která mě naprosto dostala. Dostala mě natolik, že jsem se rozhodl ohodnotit film třemi hvězdičkami, i když jsem měl v polovině co dělat, abych ho nevypnul...no a co víc, donutila mě po dlouhé době zase něco okomentovat :) Takže asi tak... ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Další ze série filmů o tom, jak tenká je linie mezi přátelstvím a "něčím více" mezi mužem a ženou, kterou se tentokrát snaží načrtnout Joe Swanberg za asistence sympatické sexy třináctky a Jakea M. Johnsona, přičemž jí neustále zalévá větším než malým množstvím zlatavého moku. Je sice pravdou, že se to celé snaží působit maximálně sympaticky, což se občas i daří, a oceňuji i snahu o tahy mimo žánrovou šablonu, ovšem problém je ten, že...je to prostě nuda! ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jsem sám překvapen jak nakonec kladně hodnotím. Dlouho jsem byl rozhodnut, že tento film odsoudím, protože mi přišlo, že sleduji nejnudnější film roku. Ale v půlce se něco změnilo a začalo mě to docela bavit a pochopil jsem smysl filmu. Jen nám je podán trošku jinak, než jsme zvyklý. Určitě mě potěšila Olivia Wilde, která se mi tady líbila opravdu hodně a dá se říct, že film hodně stojí na ní. Anna Kendrick taky fajn, ale její postava značně nevyužita. Hold není to sice žádný zázrak, ale ke konci Vám film dokáže vytvořit úsměv na tváři stejně jako herecké dvojici. 6/10. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se pořád v jednom kuse pije pivo a Olivia Wilde tam porád běhá v nátělníku, takže je na co koukat. To jsou ty pozitivní zprávy. Jinak se potýkáme s nulovým dějem a jeho směřováním k nějakému zásadnějšímu poselství. Na rozdíl od obvyklých nezávisláků, které jsou taky velmi pomalé v tempu, tady jsem si ten prostor k přemýšlení nějak nedokázal sám dovyplnit. Takže trošku nuda.60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Všichni herci si sami vybrali jméno své postavy. (Cheeker)
  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama