Reklama

Reklama

Music Game

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2012, 90 min

Recenze (4)

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

No hezky se nám na televizích rozmáhají podvody. Všichni hrozně volejte volejte, nikdo nám nevolá a přitom 10 lidí poslouchá z automatu, jak to mají zkusit znovu, že se skoro dostali do vysílání a přicházejí o jedněch 70Kč za druhými. Otázky a kvízy jsou takové, že jsou nemožné k vyluštění a je tam vždy nějakej zádrhel a za tu hodinku a půl si telka přijde na pěknejch pár desítek tisíc. Taky už se na ně chystá trestní oznámení za podvod. PS: Jednou sem neodolal a zkusil tam zavolat, 10x mě to hodilo do automatu, tak sem si řikal pohoda, nedostal jsem se do živýho vysílání a i kdyby mě to mělo něco stát, ty hovory byly po 10-20sec, to mi dá dohromady max stovku dvě. No a šup 10x70 ==> v přehledu se na mě směje, že mám příští období zaplatit 700Kč. ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna nejvyššího kalibru. Volejte, volejte, hlavně rychle, rychle. Šance na výhru se sice rovná nule, ale to nevadí!! Připadám si jak na bleším trhu s moderními zloději. Moderátor nesympatický, opakuje stále to samé a i když řekne poslední dvě minuty, znamená to až do konce pořadu. Lži, podvody. Pořad jako česká politika. Divím kolik lidí se nechá napálit... Hnus ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

A já myslela, že nejhorší "volací pořady" má Nova s Primou. Tak do očí bijící podvody (jako tady) nejsou snad nikde... ()

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen v Maďarsku. Pracuje na něm společnost Call.tv, která stojí i za pořady EZO.TV (od r. 2009) nebo Sexy šance (od r. 2012). (kohout08)

Reklama

Reklama