Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

"Haló? Dobrý den, menuju se Drahuška Málochytrá, narodila jsem se 1.13.1961 a budu se vdávat a moc by mě jako zajímalo, jestli nám to jako bude v manželství klapat, a hlavně jako, chicht, chápete, v posteli, no? Jo, a snoubenec se narodil 32.6.1921... A kam máme jet na svatební cestu, aby bylo všecko hezký a dokonalý?" "Ano, ano, slečno Drahuško, vidím to tady - králičí vnitřnosti polité lógrem z Nescaffe bez kofeinu a zasypané čajovými lístky z pytlíku pigi říkají, že když přemístíte ledničku z kuchyně na půdu, tak se z té rýmy do týdne uzdravíte! Nashledanou... a už nám volá další idiot, haló?" 00%, ale pro psychiatry může tenhle pořad být zajímavým materiálem! ()

Don82 odpad!

všechny recenze uživatele

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTĚNĚ! ŠTĚNĚ! ŠTĚNĚ! ŠTĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚ! Člověk jménem CaryMaryFuck nahrál, sestříhal a dal na YouTube klenot televizní zvrácenosti. Díky němu můžeme obdivovat výkony "profesionálů" EZO.TV kteří se při živém vysílání dostávají do jiných dimenzí jsoucna, "věští" budoucnost, sází jednu perlu české mluvnice za druhou a nakonec vám ještě tvrdí, že to všechno je pro vaše dobro a že oni to myslí vážně a jsou tu jen pro vás. EZO.TV je především hodně dobře promyšlený obchodní model který sází na manipulaci s lidmi. Na druhou stranu díky některým volajícím kteří buď nevědomky a nebo záměrně dělají v televizi opravdu prvotřídní show plnou ultra speciálního humoru pro fanšmejkry. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

"Dobrý večer. Moje jméno je Jolanda a řeknu vám na vaše otázky. Jestli chcete vědět mojí budoucnost, co jsem dělala jako malá, ja vám to odpovím. " - "Ano, vy se skutečně odstěhujete, protože tady vidím.... pes je nejlepší přítel člověka a váš anděl míří hodně vysoko." - " Dobrý den, můžu se zeptat kolik vážíte? - No. eh děkuji za odpověď. " - "Dostala se do problémů, moje dcera, můj syn..... zavřeli ho. Chcete vědět kolik dostal? Já vám to řeknu.... nebo moje dcera se dostala úplně někde jinde. Taková slušná holka to byla, hodnej kluk to byl." - " Ano, umím cikánsky... dala mi moje maminka a můj tatínek." - " Vy máte dobrý, eh nemáte nic? Chcete volat, nechcete volat? Volejte!" - " Já nejsem žádnej psychopat... protože opravdu jsem..... ehh cikánka.!" ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

V současné době patrně nejlepší komediální pořad na našich televizích. K mým nejoblíbenějším účinkujícím patří Vlastík a zejména Jolanda. Ta je naprosto úžasná, myslím, že Luděk Sobota musí mít radost, že někdo navázal na jeho vrcholné období 70. let. I když, možná spíš závidí.. neboť zatímco on ty absurdní monology pracně vymýšlel a hrál, Jolanda je ze sebe sype naprosto přirozeně s neuvěřitelnou lehkostí a ve velkém množství. Nezapomenutelné jsou perly jako: "vidím, že žijete z huby do huby"... "Můžete mi říct jen jednu otázku a já vám odpovím tři"..."Jestli chcete vědět moji budoucnost co jsem dělala jako malá"..."Jako máma vám řikám, dohlídejte na vaši dceru nech nedělá takový kopičiny"..."nepřepínejte kanela"..."moje rodice byli bily a ja jsem ciganka ano"...,kolik vazite?" ,,ano, dekuju za odpoved! Odpovím vám ji po skončení pořadu"..."neustále ste hodně truhlila"..."budete dědit, vidím tady finance velký, velkou dědičnost" ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější věc nočního vysílání! Pokud neusnu vždycky se stojí za to podívat na plejádu přiblblých důchodců, kteří utrácí stovky a tisíce jen za to ,,aby zjistili svůj zdravotní stav/zdravotní stav dcery či manžela". Na tom se bavím neuvěřitelně. Rád pro lidi milující trolling. A Vlastík? Alešek? Stanley? Nejlepší! V poslední době začíná vystrkovat bavičské růžky i Alenka Pastelka! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)
  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)

Reklama

Reklama