Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri svadby, jeden problém!
Trom najlepším priateľkám Erin, Casey a Stelle sa splní životný sen o krásnej svadbe a v tesnom slede za sebou sa šťastne vydajú za svojich vyvolených mužov. Šok prichádza na svadobnej ceste, keď vysvitne, že ich spoločný oddávajúci kňaz zomrel tesne predtým, než stihol podpísať a zaslať oficiálne úradné doklady o obradoch a zosobášených pároch, a tým pádom sú ich svadby neplatné. Oficiálne sa nikdy nevzali a namiesto čerstvo vydatých žien sú stále iba snúbenicami. Ako o tom poinformujú svojich mužov Davida, Nicka a Marka, že v skutočnosti ešte nie sú ich manželmi? Vtedy dievčatám napadne poriadne hriešna myšlienka - je svadba a manželstvo naozaj to pravé, o čo sa musia v svojom mladom veku tak veľmi zaujímať? Nezabuchnú dvere za doterajšími vzťahmi a nezačnú svoje životy celkom odznova? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by si tento film zasloužil tolik odpadu. Je příjemně natočený, netáhne se a dokáže rozesmát. Moc se mi líbil i námět a ten konec neměl chybu. Člověk se u něj nenudí, alespoň já ne. A není nic, co bych mu nějak zásadně vytýkala, dokonce tady z chyby udělali přednost - s málo herci dokázali natočit film plný zvratů a překvapivých okamžiků, kdy si hlavní hrdinky postupně uvědomují, jací jsou vlastně jejich manželé a že žádný z jejich mužů není bez chyby. Mohou tedy své chyby napravit a poučit se z nich. Film doporučuji na zakrácení dlouhé chvíle, není to nic, co by bylo možné sledovat stále dokola, jednou za čas však neuškodí. Konečná volba je však na vás, já jenom mohu dodat, že alespoň jednou se zasměje každý. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Vtipná romantická komedie o nástrahách v počátcích manželství, jako sobectví, mamánkovství, sebestřednost, žárlivost a hrozná tchýně. Pak je tu i šance nového začátku nebo vytrvat, změnit se a zachovat svou lásku. Film je i pro zabedněné diváky, aby se jim rozsvítilo v té bedně co mají na krku a ne v bedně, co na ni čumí a udělali i něco sami pro sebe a zamysleli se nad svým chování v partnerském životě. No a Těm co se to nezadaří a jejich IQ to nedovolí, odpouštím Vám, když tomuto povedenýmu snímku dáte odpad. A ještě odpouštím milým adolescentům, k Vám ten rozum možná ještě dorazí a také Vám všem, co jste se tam poznali a utrpělo Vaše ego. ()

Reklama

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Slabý scenár, nič moc herci. Po piatich minútach je jasné aká bude zápletka, ako sa vyrieši a ako film skončí. Strašne plytké, humor na zaplakanie. Občas sa síce objaví nejaká scéna, ktorá pobaví, no na film, ktorý stavia len na tom je toho skutočne málo. Nikdy nepochopím prečo sa točia takéto filmy, ulahodiť môžu fakt len ľuďom, ktorí nemajú ani tie najmenšie nároky na kvalitu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od TV filmov tohto typu nečakám väčšinou nič, takže buď sa z toho vyvinie bezduchá klišé záležitosť, alebo milé prekvapenie s aspoň nejakou pointou, aspoň na úrovni priemeru. Toto bol našťastie ten druhý prípad. Aj keď základ filmu bola čistá klišotina, no potom sa film rozvinul do vcelku zaujímavých sfér. Aj keď tu bolo viacero trápnych momentov, a z času na čas sa správali postavy ako nepríčetné, tak to v porovnaní inými filmy tohto žánru, nebolo až tak zlé (ale ani nič extra). Spoiler: Prekvapilo ma, že koniec nebol napokon vo všetkých prípadoch až tak prvoplánový, ako by sa mohlo hneď na začiatku zdať. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama