Reklama

Reklama

Halleyova kometa

(festivalový název)
  • Mexiko Halley
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Albertova tělesná schránka je na tom stále hůře a rány už nedokáže maskovat ani make-up, ani početné obvazy. Je načase posunout se dále. Někdy si ale život užívat nejenže nechcete, ale ani nemůžete. Příběh s prvky gotického hororu představuje uhrančivého hrdinu a nabízí opravdu nečekané metafory i zákruty děje. (MFF Karlovy Vary)

Diskuze

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

psy.cho

Souhlas s kinem Psy.cho ... mám to podobně. Tenhle film mě zajímá ... jen jaksi nedaří se najít zdroj ... :-D

psy.cho

psy.cho (hodnocení, recenze)

T.r.i.s.h.

Smiech je ventilácia pred strachom a zhnusením. Preto radšej do mainstream kín nechodím, lebo vždy sedím vedľa 14 ročných poloretardovaných žáb. Mňa zas udivujú negatívne názory k pomalému tempu. Film mapoval rozklad človeka (vnútorný aj vonkajší) čo to malo mať strih ako Avengers?

na příspěvěk reagoval Flipnic

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Opravdu mě rozčilují lidi, kteří některé scény "neunesou" a ze strachu nebo pocitu nevolnosti se smějou. Dobrý - nedáváte to, ale tak se seberte a vypadněte a nekažte mi takový scény svýma únikovejma výlevama. To jen na okraj, jinak se mi moc líbil kontrast odumírajícího Alberta a kultu těla, se kterým se setkával denně v posilovně, stejně tak tak symbolika much, kdy i v mrtvém těle "vyrůstá" život.

na příspěvěk reagoval psy.cho

Reklama

Reklama