Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

koza3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tu kunózní blonďatou letušku na jehlových podpatcích a humornou scénu kdy zmizeli věřící a zbyly po nich jen hadry i když to asi tvůrci jako vtip nezamýšleli. Jinak bylo všechno špatně. Půl hodiny jsem nevěděl, zda se jedná o rodinné drama nebo z toho bude akční film typu Conair, odkud můžeme Nicolase znát z té dobré formy. Bohužel se z toho vyklubala náboženská písnička s otřesným scénářem, hereckými výkony a kanálním soundtrackem. Dlouho jsem nepřemýšlel, zda dát filmu jednu nebo dvě hvězdy, ale tady nebylo co řešit. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kejdž je prostě ta pravá alpha, kterýho nezastaví nic. Ani letadlo, ani teroristi, ani on sám. Herecké výkony ostatních (kromě alphy Kejdže) se mi až tak nelíbili.. nevím jestli to bylo tím, že ti herci byli najati z lokálního supermarketu po cestě z hajzlu, když scénarista Pad.. něco sepsal scénář, nebo jestli to bylo tím, že to herci ani snad nebyli.. sám nevím. Příběh mi připomínal ne jeden příběh, který jsem kdysi, párkrát, viděl v nějakých levnejších TVbrandarof sekcích, což oto.. nemínim se tu rozepisovat o tom, jak jsem dobrej, že jsem to dokoukal. Cage prostě je a byl a zůstane frajerem, leč tupé mu plandá na čele. Je dobrej. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

To se ten Cage snad normálně posral. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, jak kdyby si tenhle film objednala Episkopální církev Spojených států amerických. No a jelikož je Nicolas poctivý Amík, nemohl tuto nabídku odmítnout a rozhodl se jim tímto filmem udělat poctivou reklamu. Tenhle film je tak božský, že když se po shlédnutí podíváte do nebe, uvidíte anděla. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV a začal se dívat cca od půlky filmu. A musím vlastně říct, že jsem byl velice rád, že jsem to neviděl celý. Tady není dobře vůbec nic! Scénář je totálně o ničem, jediný, co se tam vlastně dozvíme, je, že mizí náhodně lidi po celým světě. Hm, dobrý a dál? Za celou dobu se tam nestane vůbec nic, dokonce ani v závěru nedostaneme odpověď takřka na nic, až si říkám, jak je možný, že scénář psali dva lidi - na co tam museli být dva?! Ani to technický zpracování není kdo ví jaký, fakt je to hrůza. N. Cage nám zase ukázal, že vezme cokoliv. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak Nicolas Cage už se nám taky solidně propadl do bahna, když se nechal zlanařit pánbíčkáři aby si zahrál v tomhle úletu. Aby toho nebylo málo, tak ještě někde vyhrabali Vice Armstronga na post režiséra kterej si naposledy pořádně zarežíroval před 20 lety když točil Čas pomsty. Každopádně prvních 30 minut doporučuji přeskočit. furt se jenom žvaní a žvaní a nejčastěji používaná slova jsou God, Bible a disaster. Říkal jsem si sakra to bude dobrej disaster tenhle film. No pak se naštěstí rozjede akce která zachrání co se dá. Zřejmě i díky režisérovi jsou akční scény na úrovni. Celá technická stránka filmu je slušná a je vidět, že nestál pár šupů, ale potíž je v tom, že akce je jenom tak 15 až 20 minut. Škoda, protože třeba ta panika co vypukne na zemi je solidně natočená. Rabuje se, havarují auta, padají letadla z mostu spadne školní autobus říkám si bezva, ale celkovej obsah filmu to prostě trochu zabíjí hlavně pokud jste viděli Ponecháni napospas, tak budete doma a na pointu můžete zapomenout. Ono se stejně na konci víceméně nic nevyřeší. Každopádně žádný hlubší poselství kromě toho, že bůh je největší kurva ze všech, ale to už vím od South Parku jsem si z toho neodnesl.40% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama