Takové jsou všechny

Itálie, 1992, 93 min

Tinto Brass

Pino Donaggio

• Radyo

Není to úplný průšvih (od erotického filmu se ani moc víc nedá čekat), ale mohlo to být i lepší. A co se týče toho to názvu filmu (až už českého nebo anglického) - všechny takové určitě nejsou. :)(28.8.2002)

Rozporuplné. Některé scény jsou kouzelné, jiné nudí. Hodnocení 50% plně odpovídá. PS, takové všechny už bohužel nejsou, drtivá většina žen se holí...:-( Délka kopie, kterou jsem viděl - 92 min.(2.10.2009)

Námět výborný, zpracování horší. A ze všech tintovských hrdinek mi Claudia Koll přijde nejblbější a nejméně pohledná. Já vim -- subjektivní názor. Už zase.(9.7.2007)

• bari68

Znovu a znovu typická ,,Brassovka,,.S menším rozdielom,že i tu pekných žien ubúda ako aj vtipu a erotiky.(30.6.2010)

• farmnf

Starý prasník Tinto Brass. Opět mě uchvátila kamera a nejen na zadek Claudii Koll. Hudba je bohužel debilní, příběh celkem o ničem. Nymfomanka si chce nějak filosoficky odůvodnit svoje nevěry. Zajímavé na Claudii Koll je, že dále pokračovala jako Maria Gorreti a ve Svatém Petru s Omarem Sharifem. Inu taková parafráze na Maří Magdalenu. Dialogy tu opět píšou: Nechci se tě dotýkat, chci tě ošukat...Jsi tak vlhká od čurání a nebo jsi vzrušená?(16.8.2010)

Vskutku prdelózní podívaná....(12.2.2012)

• Předseda

...aneb putování za análním sexem.(28.7.2006)