Reklama

Reklama

Afrika

(seriál)
  • Česko David Attenborough: Afrika (více)
TV spot

Epizody(6)

Obsahy(1)

BBC nám ve svém mimořádně úspěšném seriálu předvádí Afriku tak, jak jsme ji ještě nikdy neviděli. Vydáme se na nádhernou cestu, poznáme pět překrásných afrických regionů a v nich nové příběhy, zvířecí druhy a místa, která pro nás dosud byla naprosto neznámá. Zúčastníme se unikátní expedice, která nás zavede do nejextrémnějších částí tohoto obrovského kontinentu, uvidíme úchvatnou divočinu a její neuvěřitelnou faunu a flóru. Procestujeme Afriku od krásného a poklidného pohoří Altas až po Mys Dobré naděje, od konžských džunglí až po rozbouřený Atlantický oceán. Uvidíme záběry horských hřebenů a zasněžených pustin, jaké nikdo nikdy dříve nenatočil. Celý ten nádherný svět nám seriál předvede zcela novým způsobem, budeme mít pocit, že se s živočišnou a rostlinnou říší Afriky setkáváme tváří v tvář. Neznámá místa a chování jejich zvířecích obyvatel budeme moci sledovat z dosud naprosto nevídaného úhlu pohledu. (TV Spektrum)

(více)

Recenze uživatele castor k tomuto seriálu (7)

Afrika (2013) 

Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. Uvidíme mnohé: noční lov krokodýla, vrubouna, jak pozoruhodně i zoufale válí kuličku z trusu, tance motýlů, marný boj mláďat karety obrovské na pískových plážích při cestě do vody či žabí samce, kteří se při soubojích o partnerku evidentně učili u Bruce Leeho. Obrazové orgie. ()

Kalahari (2013) (E01) 

Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. ()

Savana (2013) (E02) 

Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. ()

Kongo (2013) (E03) 

Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. V konžském deštném pralese každý bojuje o své místo. Třeba žabí samci se při soubojích o partnerku evidentně učili u Bruce Leeho. ()

Mys Dobré naděje (2013) (E04) 

Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. Žraloci, tance motýlů a hlavně marný boj mláďat karety obrovské na pískových plážích při cestě do vody, kdy jsou snadnou potravou pro spoustu živočichů. Přežije a dospělosti se dožije pouze zlomek z nich. ()

Sahara (2013) (E05) 

Nemilosrdné slunce vládne, sežehne vše živé, přihlíží zpívajícím písečným dunám, sleduje vrubouna, jak pozoruhodně i zoufale přes sebou válí kuličku z trusu, drobné vlaštovky po tisících vysilujících kilometrech hledající oázu i houževnaté mravence. A jakmile sluneční paprsky usnou, tahle pustina předloží zajímavý lov krokodýla. Další výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Zvířata kouzelně a zblízka. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. ()

Afrika - budoucnost plná nadějí (2013) (E06) 

Obrazové orgie. Výjimečný projekt, který nabídne všemožné živočichy do nejmenších detailů. Strhující záběry ve velmi pestré společnosti černého kontinentu. Je fascinující, jak tvůrci vymýšlejí stále nové a nové postupy, jak sledovat ještě pečlivěji jejich svět. ()

Reklama

Reklama