Reklama

Reklama

Tektonické desky kolem Evropy praskají, šíří se lavinově zemětřesení, v Evropě dochází k erupcím sopek, ale zároveň k prudkému poklesu teploty. Plukovník Steve Foster letí do Evropy se svou novomanželkou Lacey navštívit své děti Taryn a Ryana, kteří jsou v Paříži. Původní výlet sevšak mění v záchrannou operaci... (TV Barrandov)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu je vidět, že na autech jsou často použité špatné SPZ značky. Neodpovídají zemím, ve kterých se příběh právě odehrává. Například si lze všimnout maďarské SPZ na francouzském policejním vozidle. Či opět několikrát špatně použitá maďarská SPZ na ostatních autech. Ve filmu je také scéna, kdy Steve Foster (Jeff Fahey) jede v autě s maďarskou SPZ přes Eurotunel. Poté, co z něj vyjede ven, má vozidlo najednou úplně jinou SPZ. V takovém časovém sledu by výměna nebyla možná a také nelogická. (Steve02)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav vede videohovor s několika dalšími lidmi, lze na monitoru zřetelně vidět přeškrtnutou ikonu mikrofonu. Ostatní by tedy dotyčného neměli slyšet, ale přesto mu odpovídají. (David7)

Reklama

Reklama