Reklama

Reklama

Výlet na Maui

(TV film)
  • Česko Dobrodružství na Maui (více)

Obsahy(1)

Pohledný mladík Mickey Sommer tráví poslední idylické dny na havajském ostrově Maui jako instruktor windsurfingu. Čeká ho návrat do rodného Bostonu a nudná kariéra bankéře v rodinné firmě. Jenže poslední den svého pobytu na ostrově Mickey spolu s místním mladíkem Paniolem vyloví z moře neznámého tonoucího muže, který jim před smrtí odkáže starý surfařský bar. Oprýskaný dřevěný baráček ovšem skrývá velké tajemství: ve skutečnosti je to místo, odkud mafiáni Bernard a Schulz podvodním tunelem pašují drogy a peníze. Mickey s Paniolem objeví poslední zásilku. Když se do dění zamíchá místní kráska Sharifa a vášnivá policejní seržantka Wolinská, může se bláznivý kolotoč honiček, zatýkání a nedorozumění rozběhnout na plné obrátky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní film se stupidními herci a scénářem, katastrofa po všech stránkách, nepochopitelné jak tohle mohla vysílat ČT. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

na maui je pohoda - pomuzete tloustikovi z vody, ten vam za to odkaze polorozpadly bar s milionem dolaru a tunou koksu ve sklepe, a ke vsemu se do vas zamiluje krasna domorodkyne. co chtit vic? mistniho mafiana se svym schwarzeneggerovskym serpou schultzem za zady? vlastne proc ne, stejne je vyridi cinsky apatikar, kteremu nezaplatili za izolepu. jak rikam, proste pohoda... ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama