Reklama

Reklama

Pes a jeho blog

(seriál)
  • USA Dog with a Blog
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2012–2015), 26 h 1 min (Minutáž: 21–47 min)

Kamera:

John Simmons

Hrají:

Mick, Stephen Full, Genevieve Hannelius, Blake Michael, Francesca Capaldi, Regan Burns, Beth Littleford, Dylan Thomas Malone, Garrett Ryan, Stephanie Faracy (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Tyler a Avery jsou typičtí teenageři, nevlastní sourozenci, kteří se pomalu učí, jak spolu vycházet, ať už pomocí speciálního pořadníku, podle nějž si rezervují místo v obývacím pokoji, nebo prostřednictvím potravinových bitev v rodinné dodávce na dvorku. Od chvíle, kdy Tyler a Avery objeví Stanovy neuvěřitelné schopnosti, mají v jedné věci jasno – Stanovo tajemství musí zůstat skryto, a to i před rodiči. Chloe je adeptkou na jeho prozrazení, a když zaslechne Stana mluvit, myslí si, že mít doma mluvícího psa je naprosto normální. Ellen a tatínek Bennett, psycholog z povolání, se ale domnívají, že Chloe pouze trpí nezvykle velkou představivostí. Stan nedopatřením neustále dostává Tylera a Avery do prekérních situací, když se odmítá kamarádit se sousedovic psem nebo začne dobrovolně působit jako školní maskot. Během toho všeho si sourozenci začínají uvědomovat, jak moc je rodina důležitá a jak moc se musí společnými silami snažit, aby zachovali Stanovo tajemství v bezpečí. (Disney Channel)

(více)

Recenze (22)

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Dog with a Blog rozhodne zaostáva aj za najnovšími seriálmi z Disney. Amatérske spracovanie sa dá čas od času ospravedlniť - nebavíme sa tu o kandidátovi na Oscara - ale nesympatický výber hercov a stokrát ohrané vtípky, to už vadí oveľa viac. Skúste sa vcítiť do G. Hannelius, alebo Blakea Michaela. A rodičia sú samozrejme kapitola sama o sebe. ()

claudi77 

všechny recenze uživatele

Viete ja už som tak zvyknutá na tieto seriály na disney channel,že toto ma už ani neprekvapuje. Žiadna novinka trápne otrepané hlášky,nesympatickí herci,smiať sa dá jedine na tom aké je to celé trápne a úbohé. Hviezda je za psa, lebo som toho názoru že žiadny film/seriál nie je na odpad. Aj ten najväčší prepadák mal za sebou niaku tu prácu. ()

Reklama

mai odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím "hlavní" hrdinku - Avery. Znám ji z menších roliček stejně divných seriálu jakožto mršku. A nehodlám si onen obrázek o ní měnit. Působí tak i když hraje rádoby kladnou postavu a vadí mi takovéto trapné "stírání" lidí hláškami, které jsou totálně trapné a aby nezazněla "trapná chvíle ticha", pustí tam tvůrci smích (jakoby z publika) a "všechno je v pohodě". Aspoň si herci nebudou připadat tak trapně, že? V žádném jiném komentáři jsem tak často nepoužila slovo trapnost a bude to asi tím, že tohle je opravdu největší a NEJTRAPNĚJŠÍ kravina kterou jsem kdy zkoukla... prostě proč??? -.- ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Málo vtipné. Oceňuji psa. Občas se povede nějaká hláška. Nesourodý casting nevytváří dojem rodiny, ale skupiny sólistů, kteří se dali dohromady až v tomto projektu. Mám pocit, že takhle bych to zvládl napsat taky (a to moc psát neumím). // Edit: Zábavnost dialogů se v novějších sériích zlepšila. Přihazuji hvězdičku. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Krásní lidé žijící "obyčejný" život s tím rozdílem, že mají mluvícího psa. Sem tam se tu objeví geniální vtipy, shazující sama sebe, ale bohužel to většinou končí trapnou klasikou - přátelství a rodina je nejvíc a na ničem jiném nezáleží. To vše v načančaných kulisách a vždy dokonale vystylovaném oblečení... ()

Galerie (100)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama